Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Re: Lolek

Post autor: EwaL »

Ale mi się trafił śpioch. O 8 rano wstałam zaniepokojona, bo coś za cicho. Pierwsza myśl - Lolek chory! Wstaję i cóż widzę. Królewicz dopiero otworzył jedno oko, drugie, łaskawie się poprzeciągał i do paśnika. Wciągał suche jakbym miała mu zabrać <lol> Powoli robi się coraz bardziej kontaktowy, chociaż boi się dziwnych dźwięków, potwór odkurzacz, hałasy z klatki, ucieka za kanapę, aż nie nadąży przebierać łapkami Mam nadzieję, że mu to minie. Wczoraj pozwolił sobie na kolejną porcję czułości i masażu szczotką <mrgreen>
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

No kochana to już bardzo idzie ku dobremu!
A u nas potwór odkurzacz, pożeracz kotów, straszy za każdym razem gdy wyłania się z szafki! Więc odkurzanie u nas poprzedzone jest odpowiednią strategią...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<tańczy> no to juz zaraz BEDZIE DOBRZE.
Ja to sie zastanawiam, czy "moja" Pani hodowca nie byla troche pedantem sprzatania : po pierwsze, jak po Missy pojechalismy to mieszkanko wprost LSNILO czystoscia, wlacznie z kocimi kuwetami i wszystkimi meblami w salonie (a kotow ma przeciez kilka). A poza tym Missy absolutnie nie boi sie odkurzacza, powiem nawet ze lubi za nim chodzic a potem obwachiwac (jak tylko sie wylaczy). Cos czuje, ze jak byla w hodowli, to sie przyzwyczaila....

Dawaj nowe fotki Lolka, musze zobaczyc, czy urosl <mrgreen>
Awatar użytkownika
EwaL

Yamaha, popatrz, jak królewicz się zmienia
Obrazek

Ulubiona zabawka
Obrazek

Taaaki jestem wysoki
Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Prosze szykbo te plytke zamienic na porzadna stabilna ksiazke, bez gladkiej okladki <wsciekly>
Poslizgnie sie chlopak i bedzie smutek. A przeciez musi wejsc sprawdzic, czy na szafce ze szklem jest fajnie <mrgreen> .

Fajne sa takie maluszki <zakochana>
Korzystaj, bo ani sie obejrzysz, a Lolek 7kg bedzie wazyl <gwiżdże>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Loluś już się zadomowił :-) ciekawski zwiedza wszystkie kąty <lol>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Doczekałaś się w końcu maleństwa.
Jaki on śliczny i jeszcze maleńki. No cudo <zakochana>
Awatar użytkownika
EwaL

Dzisiaj Lolek mnie zaskoczył <shock> Lolek, który boi się najbardziej wchodzących ludzi do domu powitał Bahi na drapaku, trochę jak sfinks, ale nie uciekł pod grzejnik. Wiedziałam, że za chwilę się schowa. A tu nie. Demonstrował, jak potrafi biegać za piórkami, samopas również. Gościnny był, aż nie mogę uwierzyć. Chyba wiedział, że jak się będzie bać to wszyscy na forum dowiedzą się od Bahi, że jest cykorem <lol>
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Potwierdzam! Lolek super odważny chłopak! Przystojniak do tego że fiu fiu! <zakochana> :kotek:
I nie powiem głośno, że to moja obecność tak na niego podziałała ;-)) <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Lolek zdobywca szczytów <lol> uroczy jest Twój maluszek <zakochana> jak ja Wam zazdroszczam takich spotakań, ja do wszystkich mam daleko... :((((
Zablokowany