Dziewczyny, wielkie dzięki za życzenia i że trzymałyście kciuki za mój powrót do zdrowia.
Od wczoraj jest ok :-) niech mi jeszcze tylko siły wrócą, a będzie super :-)
Aga ... też chorowałaś w święta ...
cieszę się że u Ciebie już po, teraz tylko do sił wracaj ... <ok>
no mnie niestety też to spotkało, ale już chyba też będzie lepiej ... <mrgreen>
mnóstwo ludzi teraz choruje ...
tylko futerka z ciągłej obecności zadowolone ... <mrgreen>
Margi, nie wiedziałam, że Ciebie też tak zmogło... Mam nadzieję, że już wychodzisz na prostą <ok>
U nas to była klasyczna grypa z bardzo wysoką gorączką prawie 40 st). Teraz to w zasadzie dokucza tylko kaszel i brak sił, ale to też typowe dla grypska.... Z każdym dniem jest ciut lepiej.
A koty... faktycznie zachwycone, że służba na miejscu <mrgreen> tylko jakoś latać z wędką nikt nie ma siły... W nowym roku i to nadrobimy
no u mnie też teraz najgorszy kaszel i brak sił ... ból kości na szczęście już mija ... tylko zastanawiam się czy to z choroby czy z tego leżenia ... <lol>
ale dziś już lepiej i mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej ... :-)
na wędkę też nie mam siły ... mała sama ciąga wędkę po domu, a Bronuś tylko obserwuje ... <lol>
Dzień dobry Agnieszko :-) Najwspanialszych chwil w Nowym Roku życze :-) u Ciebie zdjęcia, również ''po terminie'' przydało by się pokazać, jak rodzeństwo się prezentuje w wersji: jesteśmy starsi o rok... i wszystko u nas dobrze i bardzo się kochamy <serce> dalej masz w domu takie <święty> <święty> czy coś się zmieniło? :-)