Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- Agnes
Re: Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DO
a ja po cichu przyznam, że ten filmik był dedykowany Tobie <mrgreen> kciuki za przyjaźń ze szczotką :-)
- yamaha
- Genius Loci
<wsciekly>
<wsciekly>
Wredne babsko !
<wsciekly>
<wsciekly>
<mrgreen> zartowaaaaaaaaaaalam <święty>
Wredne babsko !
<wsciekly>
<mrgreen> zartowaaaaaaaaaaalam <święty>
- Miss_Monroe
- Moderator
Tak właśnie myślałam, że to filmik dla Yamahy <gwiżdże> <lol>Agnes pisze:a ja po cichu przyznam, że ten filmik był dedykowany Tobie <mrgreen> kciuki za przyjaźń ze szczotką :-)
- Molly
Myśli, że Missy się przyzwyczai do tego szczotkowania okołoudowego, jak zobaczy, że to nie trwa długo :-)
Btw. Ja jej się nie dziwię, my ludzie też mamy wrażliwą wewnętrzną stronę ud choć futra tam nie ma (choć kto wie z niektórymi ;) )
Btw. Ja jej się nie dziwię, my ludzie też mamy wrażliwą wewnętrzną stronę ud choć futra tam nie ma (choć kto wie z niektórymi ;) )
- yamaha
- Genius Loci
W zwiazku z niemalymi perypetiami, jakie sprawia nam czesanie (a raczej NIE-czesanie) Missy, nabylismy dzis plyn w sprayu do rozczesywania (no i niby jeszcze wzmacnia, wygladza, powoduje blyszczenie, nie uczula, jest wypchany witamina E... wiadomo, cala lista superlatyw jaki to fantastyczny i niezastapiony produkt <lol> ).
Nie wiem czy to "przeciwklak" Laboratorium Hery (bo stad plyn pochodzi) jest taki rewelacyjny, czy to "wielkie zdziwienie" mojej kici (bo pierwszy raz ja czyms spryskali), ale Missy dala sie calkiem porzadnie wyczesac, a i poskrecane wloski dobrze sie pod szczotka prostowaly.
Jak narazie - bomba ! Polecam !
Nie wiem czy to "przeciwklak" Laboratorium Hery (bo stad plyn pochodzi) jest taki rewelacyjny, czy to "wielkie zdziwienie" mojej kici (bo pierwszy raz ja czyms spryskali), ale Missy dala sie calkiem porzadnie wyczesac, a i poskrecane wloski dobrze sie pod szczotka prostowaly.
Jak narazie - bomba ! Polecam !
- wb_płock
no to super
poprosimy teraz
"wyczesanej" Missy hihi
poprosimy teraz
- wb_płock
czy to o tym mówisz?

poszperałam z ciekawości w sklepach internetowych to dosyć droga ta odżywka... dobrze, że siostry BB jakoś da się póki co wyczesać, Belize pod tym względem jest OK, Birma marudzi, wręcz powarkuje, ale jak trzeba to trzeba...

poszperałam z ciekawości w sklepach internetowych to dosyć droga ta odżywka... dobrze, że siostry BB jakoś da się póki co wyczesać, Belize pod tym względem jest OK, Birma marudzi, wręcz powarkuje, ale jak trzeba to trzeba...
- yamaha
- Genius Loci
- Molly
łoooo rajuśku co futraaaa i taka jakby lekka "mokra włoszka" tam jest <mrgreen>
- kizior
- Hodowca
Kłaczki nie ważne, ale jakie porządne sadełko wiewióra ma. :-)