Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: margita »

ja również gratuluję 100 strony :winko:
ale najbardziej prześlicznej rudej kudłatki Jaśminki ... Jest przecudowna i ma przepiękne imię ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja też jestem ciekawa jak Twoi przystojniacy przyjmą kudłatkę ... <lol> który pierwszy się w niej zakocha ... <lol> to będzie księżniczka ... <zakochana>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Ale wiadomości! <mrgreen> Bardzo, bardzo gratuluję decyzji. Od razu "poleciałam" zobaczeć co to za cudo tak Ci zawróciło w serduchu. Rudy kudłacz jest bossski <zakochana>
Nie ukrywam, że będę tutaj wyczekiwać wieści jak dokocenie trzecim futrem przebiega..
Hann pisze: [...] Martwię teraz... Mam tylko dwie ręce! Jak głaskać 3 koty? [...]
głaszczesz dwa, a trzeciego całujesz <mrgreen>

Jeszcze raz gratulacje! Ale teraz przebierasz nogami ze szczęścia, co?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jaka super wiadomość :-) Gratuluję, już się nie mogę doczekać :-)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Co za wiadomość! :radocha: Lecę zobaczyć małą lisiczkę na stronę hodowli <mrgreen> Cieszę się bardzo, a głaskanie trzech kotów w tym samym momencie jest do opanowania <lol> :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Haniu, ale radość <tańczy> Piękna Jasmine <serce> to również przyrodnia siostra moich chłopaków - Harry dobrze się stara <lol>

Za pierwszą 100 i kolejne :party:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Przyszłam odwiedzić 2 kotki, a tu 3 już odwiedzam w gruncie rzeczy :)
Cudnie , gratulacje i jakie śliczne imię dla dziewuszki <ok>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

To ja juz gratuluje i bardzo się ciesze za Tobą :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Dziewczyny, wszystkim Wam ogromnie dziękuję, jesteście absolutnie wspaniałe <pokłon> Jak miło jest dzielić z kimś radość. I to z tyloma osobami na raz <serce>
Chciałabym w tym momencie wyznanie osobiste poczynić <mrgreen> Mój mąż już się tylko uśmiecha jak widzi, że znowu siedzę na forum, nazywa nas "sektą" względnie "sabatem czarownic" <lol> a ja czuję że już bym bez Was żyć nie mogła.

nataniela pisze:Ja również ogromnie się cieszę, że Jasminka, będzie miała tak cudowny domek. <tańczy>
I będą Ją mogła w przyszłości oglądać i patrzeć jak rośnie. Sama radość :)))
Jasminka jest trochę szorstka w dotyku, nie jest wacikiem. Nie muszę Jej czesać, na ten moment. W nowym domku będzie mogła zamieszkać po 2 marca :) I wtedy ja będę cieszyć oczy, Jej fotkami :)
Lilu, dziękuję, wiem że nieczęsto tu zaglądasz, do działu kotów nakolankowych, więc tym bardziej mi miło że zajrzałaś "do mnie" :-) Miło mi strasznie kiedy mówisz, że się cieszysz że to u nas będzie Malutka... I jeszcze raz przepraszam za moje długie maile, wiem że nie jedna Jasminka na świecie, że masz 7 malutkich kociaków i pewnie każdy potencjalny albo już uzgodniony nowy domek coś pisze, o coś pyta, dzwoni i czas zajmuje, ale nie mogę się powstrzymać. Jasminka zajmuje przynajmniej połowę moich myśli, co niestety od razu przekłada się na ilość słów <lol>
Jakoś trudno mi uwierzyć, że Jasminka może być szorstka, w dotyku czy w czymkolwiek <lol> Wygląda jak mała sówka, jest przecudna z tymi swoimi małymi uszkami ginącymi w sterczącym na wszystkie strony futerku <serce>

AgnieszkaP pisze:Lucuś i Leoś Wy wiecie, że ja dozgonnie do Was wzdycham, jesteście boscy i z przodu i z tyłu i na leniwca i na śpiocha. Haniu, gratuluję 100 :winko: , no i puchatkowej Jaśminki (oj Friga nie jedne oko rozkochała, a na żywca ta kruszynka podbiła nawet serce mojego Roberta, że jak odjeżdżaliśmy to mi chłopina chlipał do rękawa).
Od tyłu to chyba jednak nie <lol> Przynajmniej nie Lucek, on się na poopie kłaczy <lol>
Bierz chłopinę i przyjeżdżaj :-) Chłopina będzie Ją głaskał, a ja mu będę podawać chusteczki <lol>

margita pisze:Ja też jestem ciekawa jak Twoi przystojniacy przyjmą kudłatkę ... <lol> który pierwszy się w niej zakocha ... <lol> to będzie księżniczka ... <zakochana>
A wiesz że ostatnio podsłuchałam moją córkę, stała z Leośkiem na rękach i gruchała do niego "Leośku... Ty jesteś taki przystojny... Gdybyśmy mieli koteczkę od razu by się w Tobie zakochała... Tylko by weszła i już..." <lol> Zuzia nic nie wie o Jasmince, planujemy zrobić dziewczynom niespodziankę <zakochana>

yohjia pisze:
Hann pisze: [...] Martwię teraz... Mam tylko dwie ręce! Jak głaskać 3 koty? [...]
głaszczesz dwa, a trzeciego całujesz <mrgreen>
<lol> Dobre <lol> Muszę spróbować <lol>

yohjia pisze:Jeszcze raz gratulacje! Ale teraz przebierasz nogami ze szczęścia, co?
Robiłaś może takiego tekturowego miśka Joggi na zetpetach? :D Doczepiało mu się na gwoździku takie 4 nóżki w kółko się kręcące. Jestem teraz tym miśkiem. Niewiele rozumu, wiele czystej radości <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No ale fotek tej malizny, jak juz bedzie u Was, to nam musisz obiecac po 30 dziennie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

ale u Ciebie fajnie <tańczy> aż nie wiem od czego zacząć <mrgreen>
Po pierwsze. Lucek jest boski, to pierwsze zdjęcie, jest świetne <zakochana>
Po drugie. Gratuluję maleńkiej... i już nie moge się doczekać zdjęć :-)
Po trzecie. Z okazji 1oo strony, wznoszę toast :winko: życze wielu kolejnych ''setek'' i samych pozytywnych chwil w Waszym wątku :kotek:
Zablokowany