Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Re: Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Post autor: kotku »

No dobra :) To teraz się będę tłumaczyć...

Końcówka roku to był dla mnie totalny sajgon. Nie bardzo pamiętam co dokładnie się działo przez ostatnie 2-3 miesiące poza tym, że miałam mnóstwo pracy, studia podyplomowe, obronę, mnóstwo pracy i mnóstwo pracy. Odtajam i dochodzę do siebie :) Ale w końcu to nie jest wątek pt.: Zuza tylko Tosiek & Morus!
A u tych dwóch nicponi wszystko bardzo dobrze! Zaprzyjaźnili się już na fest. Tosiek w końcu wrócił do normalności - a trwało to pół roku! Znów przychodzi się przytulać, domaga się głaskania, nie jest taki nafurczony i obrażalski jak jeszcze jakiś czas temu. Urwisy śpią ze sobą, ganiają się ze sobą/ Wyjadają sobie pastę odkłaczającą z dziubków <mrgreen>
Mały podobno rośnie, a duży w końcu nieco schudł bo trzeba przyznać, że była już z niego niezła bambaryła <mrgreen> Ale spokojnie Soniu, do Tamisia było mu jeszcze daleko <gwiżdże> ;-))
Acha - nie mamy już jajek. Morus jest po kastracji, ale całkiem już o tym nie pamięta.

Na dowód, że nikogo nie kłamię wrzucam nowe zdjęcia. Robione telefonem więc nie jakieś super hiper,ale co tam!

Ada! Bardzo dziękujemy za piękny dzban! Tosiek nie mógł się od niego oderwać.
Obrazek

Próbujemy grać z kotami ostatnio w gry planszowe... ale jak widać z marnym efektem <lol>
Obrazek

Tu nicponie podczas wspólnej drzemki
Obrazek

A teraz z dzisiejszego poranka - z cyklu MAGICZNE SZTUCZKI
Tu kotek jest:
Obrazek

A tu kotka nie ma:
Obrazek

<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Pozdrawiamy ciepło!
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Jaki Morusek już duży!!!
A Tosiul jaki piękny !!! :)
No ja myślę, że teraz będziesz systematycznie zamieszczać ich zdjęcia!
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- od razu mi lepiej na duszy...ech jacyż oni są już nierozerwalnie piękni....( nierozerwalnie - bo jednością już są i koniec!!!)... :-)
- cieszę, się, że u Was wszystko dobrze, bo troszku się już martwiłam....
- jak się moje koty ze sobą droczą to zawsze im Tośka za przykład daję, jak pięknie się Moruskiem opiekuje...ale Vitia mówi, że Ellemu daleko do Moruska i gania go czasami z dzikim pomrukiem...a Elle twierdzi , że on by wolał Tośka zamiast diabelskiego duetu- Muffin-Vitia, bo mu notorycznie wyżerają smaczki z miseczki....a dziewczyny mruczą , że za Tośka to oddadzą całe swoje trio męskie, bo Tosiek to Gentelmen i taki czuły do Moruska a ich faceci to nic nie warte nicponie....

- i tylko jeden Sapo nie chce żadnych zmian, bo uważa, że Tosiek z Moruskiem by mu japę poorali pazurkami, więc on już woli mieć swój stary sześciokociasty święty spokoj...ale oddałby Tobie cały ten koci zespół za jedną małą śliczną suczkę.... ;-))

- jednym słowem; kofffamy WAS bardzo :kiss:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Koniecznie zamieszczaj, koniecznie!
Takich piękności nie pokazywać :hammer:

Spokoju Ci dużo życzę, Zuza :)
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

<shock> jak Morusek urósł
<zakochana> one są oba kochane...dobrze,że już jesteście po takiej przerwie
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Tosiek jak zawsze przystojniak <zakochana> a Morusek jak urósł <shock> toż to niedługo Pan Kot będzie <gwiżdże> <zakochana>
Mam nadzieję, że teraz będziesz nas częściej odwiedzać i umieszczać więcej zdjęć wspaniałego duetu <gwiżdże>
:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Zuza ... przede wszystkim życzę Ci oddechu, spokoju i więcej czasu dla nas ... <mrgreen>
brakowało Ciebie i Waszych historyjek ...

Morusek faktycznie pięknie urósł <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Natomiast Tosiek taki poważny Pan KOT się zrobił ... <serce>
Uwielbiam ich obu ... zdjęcia super zwłaszcza, że już w takiej komitywie są ...
Zuza ... koniecznie więcej zdjęć ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

No nareszcie <tańczy> Pięknie Morusek urósł <zakochana> <zakochana> <zakochana> , a z Tośka to kawał pięknego kocura <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Rany, jak fajnie ze jestescie ! :radocha: :radocha:
No naprawde bardzo sie ciesze, ze znow sa od Was wiesci na forum, bo tesknilismy bardzo <zakochana>
Tosiek i Morus sa przecudni, nic nowego nie wymyslilam, wiem, ale wypieknieli jeszcze, futerka blyszczace, oczka psotne <lol>
A Ty : mam nadzieje, ze juz po wszystkim, teraz tylko odpoczywaj, nadrabiaj zaleglosci na forum i ... duzo sie odzywaj !
:kiss:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Ha, wiedziałam, że jak poczekam to się znajdzie jakiś znakomity kąsek dla nas :)
Dobrze, że tą całą bieganinę masz za sobą :) Wiesz, że teraz Ci nie odpuścimy , będziemy regularnie domagać się wieści 8-)
Kociska piękne, wyrośnięte, futerka mają takie zdrowe, widać, że zadowolone. Poza tym jakbym teraz pierwszy raz wlazła w ten wątek to bym pomyślała, że oni są w podobnym wieku - jeden jakoś odmłodniał, a drugi doroślał i się wyrównało - niezłe ciacha masz <ok>
Oczywiście tulaski i głaski :kotek: :kotek:
Zablokowany