Podarowana Misia
- kosanna
Re: Podarowana Misia
Jak pięknie niebieskie futro Misi kontrastuje z jej pomarańczowymi oczmi! <zakochana> Głaski dla koteczki!
<serce>

-
O, jak dobrze widzieć Misię :-) Piękna z niej pannica. Też uważam, że waga "EEEE" jest wagą idealną <gwiżdże> Cmokusy w brzucholec! 

- asiunia0312
Sporo czasu zajęło zdecydowanie się na konkretny model, ale w końcu jest !! Misia dorobiła się nowego drapaka <mrgreen>
(już nie będę się pogrążać i nie będę się chwalić, że drapak leżał zapakowany u Hakana tydzień, bo jakaś ciapa zapomniała podać adresu wysyłki <gwiżdże> ) <lol>
A więc tak, z drapaka jestem zadowolona, solidny jest na pewno <mrgreen> Nie wiem czy wiecie, ale nie przyklejają już różowych naklejek, lecz na podstawie jest tabliczka z nazwą firmy :
(na pewno jest to bezpieczniejsze dla kotów
).
Rozeta jest ogromna <shock> moim zdaniem nawet za duża
Chętnie zamieniłabym ją na mniejszą, ale taką zamówiłam więc moja wina
Jak na razie Misia z drapaka nie korzysta, tzn. drapie słupki czasami posiedzi, ale spać to już <kciukwdół>
A teraz zdjęcia z nowym placem zabaw :->
Obwąchiwanie (przepraszam za bałagan <oops> )

Niuh niuh niuh (drapak śmierdział trochę folią, którą był obklejony a Misi bardzo się ten zapach podobał <mrgreen> )

(już nie będę się pogrążać i nie będę się chwalić, że drapak leżał zapakowany u Hakana tydzień, bo jakaś ciapa zapomniała podać adresu wysyłki <gwiżdże> ) <lol>
A więc tak, z drapaka jestem zadowolona, solidny jest na pewno <mrgreen> Nie wiem czy wiecie, ale nie przyklejają już różowych naklejek, lecz na podstawie jest tabliczka z nazwą firmy :

Rozeta jest ogromna <shock> moim zdaniem nawet za duża

A teraz zdjęcia z nowym placem zabaw :->
Obwąchiwanie (przepraszam za bałagan <oops> )

Niuh niuh niuh (drapak śmierdział trochę folią, którą był obklejony a Misi bardzo się ten zapach podobał <mrgreen> )

- Madziowa
Wow, piękny drapak <shock> a minka Misi w tubie na przedostatnim zdjęciu bezcenna
Cudną kicię masz .

- Agnes
w końcu Misia ma swoje królestwo <ok> bardzo fajny drapak :-) :-) rozeta na początku może faktycznie wydawać się duża, zakładam, że przez to, że jest tak wysoka, my też nie mogliśmy się przyzwyczaić, jednak teraz miło popatrzeć, jak się kota swobodnie w niej wykłada :-) Misia na przedostanim zdjęciu, bosko wygląda, oczy ma fantastyczne <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Świetny drapak Misi sprawiłaś :-) Kicia napewno jest szczęśliwa. A rozeta z czasem się "skurczy" <mrgreen>
-
Ooo jaki fajny drapak
Ja o takim marzę, ale ciągle Tż nie daje się urobić, niedobry!
Widać, że Misia jest zadowolona tylko musi się jeszcze z tym cudem oswoić. Kilkanaście niuchów później może zacznie się wylegiwać w rozecie

Widać, że Misia jest zadowolona tylko musi się jeszcze z tym cudem oswoić. Kilkanaście niuchów później może zacznie się wylegiwać w rozecie

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Asieńko mam identyczny drapak, ale od Rufiego :-) I zamiast półeczki mam miękki hamaczek :-)
Misiunia polubi drapaczek, jak zapaszek zwietrzeje :-)
Misiunia polubi drapaczek, jak zapaszek zwietrzeje :-)
- Fili_B
piękny drapak!
a zdjęcie Misi - zwłaszcza to z oczami jak 5zł- bezcenne <lol>
a zdjęcie Misi - zwłaszcza to z oczami jak 5zł- bezcenne <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Asiuniu, zapytam tak z ciekawości, czy gdybyś odsunęła krzesło od drapaka, to Misia miałaby problem z dostaniem się do rozety? I jeszcze jedno, czy mogłabyś sprawdzić, jak wysoki jest rant rozety (mierzony z zewnątrz), bo mam wrażenie, że w drapakach Rufiego jest nieco niższy.