Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Molly
Re: Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
Wołaj Tosiek, co to komu szkodzi:D A czy Morusek S-Tosiał, - to już kocie tajemnice i nic mam maluczkim do nich 
- Agnes
u mnie jest podobie jak u Margi, oczywiście Lumi reaguje na swoje imię, ale reaguje też na ton głosu czy inne nadane jej sympatyczne przezwiska <lol> za to w domu rodzinnym, gdzie czworonożnych było sztuk 4, na imie jednego, przylatywały wszystkie, więc chyba to norma 
-
kotku
Hehe, no, ale jak wołam Tosiek to przybiega też Tosiek.Molly pisze:Wołaj Tosiek, co to komu szkodzi:D A czy Morusek S-Tosiał, - to już kocie tajemnice i nic mam maluczkim do nich
No nic, chyba pozostaje mi wołać w dalszym ciągu Morus i liczyć, że ta mała śmieszna łepetynka kiedyś zaskoczy
Ale wesoło mi się zrobiło jak poczytałam Wasze opisy. Hehe wyobraziłam sobie pędzącą Oktawię na okrzyk "Paulina" hehe Karmelka lecącego na "Tosia" czy Muffina z Sapciem galopujących na: "Vitek!"
- Ada
- to sobie jeszcze wyobraż jak ja galopkuję na korytarz na dżwięk domofonu,,,a za mną galopkuje w podskokach Sapcio i drze się w niebogłosy, chociaz od małego był "szkolony", że w domu się nie szczeka..... <lol>
- Angee
Kotku, jak Twoi mężczyźni spoważnieli <shock> Piękne z nich koty <zakochana> <zakochana>, a podczas wspólnej drzemki wyglądają wręcz anielsko <aniołek>
-
kotku
Psst! Halo, halo. Jest tam kto?

Gruby, weź.. opanuj się. Nie rób scen.

Pff.. Nie, to nie. Ale powiem Wam ciotki tylko tyle - miała być dzisiaj moja kolejna super przygoda, ale przez tego małego szydercę będę leżał tu i nic a nic nikomu nie opowiem. O. A Ty smarkaczu jak mnie będziesz denerwował to dostaniesz z łaputy.

Z łaputy? Ja? Przecież ja jestem takim małym kocim bejbikiem! Zobacz jaki jestem słodki.

Przytulę się do mojej kochanej myszki.

Hmm. Albo dam jej z łaputy! Leć myszko, leć - fruu fruuu!

Na świrniętego chomika! Co ten bajtel wyprawia?

Haaaaa! Zjem stół!

I strzelę sobie kawkę!

Ty to jesteś całkiem niemądry, wiesz Morus?

Tak? Tak? Teraz to mi się smutno zrobiło. Idę do pańci pociamkać.

Ech, nie mogę już z tym dzieciuchem. Poleżę sobie pod palmą, poodpoczywam, może poczytam jakieś książki...

... a na moją przygodę musicie kochane Ciocie poczekać do następnego razu. Zaknebluję małego i wtedy opowiem Wam co mi się przydarzyło!

Gruby, weź.. opanuj się. Nie rób scen.

Pff.. Nie, to nie. Ale powiem Wam ciotki tylko tyle - miała być dzisiaj moja kolejna super przygoda, ale przez tego małego szydercę będę leżał tu i nic a nic nikomu nie opowiem. O. A Ty smarkaczu jak mnie będziesz denerwował to dostaniesz z łaputy.

Z łaputy? Ja? Przecież ja jestem takim małym kocim bejbikiem! Zobacz jaki jestem słodki.

Przytulę się do mojej kochanej myszki.

Hmm. Albo dam jej z łaputy! Leć myszko, leć - fruu fruuu!

Na świrniętego chomika! Co ten bajtel wyprawia?

Haaaaa! Zjem stół!

I strzelę sobie kawkę!

Ty to jesteś całkiem niemądry, wiesz Morus?

Ech, nie mogę już z tym dzieciuchem. Poleżę sobie pod palmą, poodpoczywam, może poczytam jakieś książki...

... a na moją przygodę musicie kochane Ciocie poczekać do następnego razu. Zaknebluję małego i wtedy opowiem Wam co mi się przydarzyło!
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam Tośkowe opowieści :-)
Głaski dla Tosieńka i Moruska

Głaski dla Tosieńka i Moruska
- yamaha
- Genius Loci
Raju, jakie slodziaki z tych Twoich kociastych ! <serce> <serce>
A ciamkanie Moruska = niezastapione <zakochana>
A ciamkanie Moruska = niezastapione <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
W końcu Zuza mamy duuuużo zdjęć do oglądania <tańczy> ! Jacy oni słodcy są obaj <zakochana> <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
ciamkanie Moruska rozczulające ... ale masz raj na ziemi ... <mrgreen>
Morusek jest bardzo ładny, a profil z bliska ... <gwiżdże> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tosiek ... a na Twoją opowieść czekam bardzo niecierpliwie .... <serce>
Morusek jest bardzo ładny, a profil z bliska ... <gwiżdże> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tosiek ... a na Twoją opowieść czekam bardzo niecierpliwie .... <serce>