Legowisko

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Legowisko

Post autor: Miss_Monroe »

Legowiska są po prostu przepiękne, ale ;-)) dla miłośników miękkości <lol> U nas posłanie stoi niestety jako ozdoba, bo mój Bentley nie lubi leżeć i spać na miękkim.
Awatar użytkownika
Karola

Post autor: Karola »

Mój.. cóż, co do preferencji mojego to dowiem się dopiero za miesiąc, ale przygotowania czynię już teraz. I zobaczymy komu sprawię przyjemność tym legowiskiem, sobie, czy kotu :-D mam nadzieję, że przede wszystkim kotu..
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Moze po prostu zapytaj hodowce, co Twoj kociak lubi !
Moja Niedzwiedzica tez na niczym miekkim doopci nie posadzi, jak Bentley...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Istotne jest też miejsce, gdzie będzie legowisko leżało, bo często się zdarza tak, że z legowiska kot wcale nie korzysta, a jak je damy w inne miejsce, to potem się okazuje, że całkiem chętnie w nim poleguje. Trzeba po prostu próbować metodą prób i błędów <mrgreen>
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

U mnie miękkie pod dupskiem też jest nie do zaakceptowania. Nawet leżenie na kołdrze jest na granicy szczytu możliwości, za to poduszki - fuj. Za to leżenie na podłodze, najlepiej pomiędzy butami w przedpokoju - pełna rozkosz. A może by tak zrobić legowisko uszyte ze starych butów? <lol>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

U nas również odpada wszystko co miękkie... Najlepiej jest na dywaniku, panelach, w łazience na podłodze, na pralce, w pralce... Moje futra bardziej z nowych półek są zadowolone (twarde też ^^) niż byłby z takiego ślicznego królewskiego łoża, ale wiadomo, ile kotów- tyle gustów u upodobań..
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

A u mnie też wszystko miękkie odpadało, przez lata całe, dopóki nie pojawiło się legowisko Reni <lol> Ja bym jednak spróbowała :)
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

U nas to legowisko jako ozdoba wyłącznie służy. Kupiłam je, jak kota tolerowała jeszcze miękkie. Potem jej przeszło i ten stan trwa do dzisiaj. Jak to mówią "ryzyk fizyk". Te oponki są śliczne i ja na Twoim miejscu Karola podjęłabym ryzyko <lol> .
Awatar użytkownika
Karola

Post autor: Karola »

Teraz możecie mnie zniechęcać, kupiłam :) miejsce swoje już ma nieużywanym krześle, więc wyżej. może się kitek skusi :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Sonia pisze:Istotne jest też miejsce, gdzie będzie legowisko leżało, bo często się zdarza tak, że z legowiska kot wcale nie korzysta, a jak je damy w inne miejsce, to potem się okazuje, że całkiem chętnie w nim poleguje
Soniu u mnie to nie było miejsca, gdzie by legowisko nie leżało <lol> .
Jest przepiękne i uważam, że Bentley po prostu nie wie co najlepsze :-) ! Każdy kto przyjdzie do nas, to się zachwyca posłaniem Loolu i nie może uwierzyć, że nie dość, iż samemu można skomponować kolory to można zamówić dedykowaną poduszeczkę z imieniem zwierzaczka pasującą do posłanka.
Zablokowany