Legowisko
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Legowisko
Legowiska są po prostu przepiękne, ale
dla miłośników miękkości <lol> U nas posłanie stoi niestety jako ozdoba, bo mój Bentley nie lubi leżeć i spać na miękkim.
- Karola
Mój.. cóż, co do preferencji mojego to dowiem się dopiero za miesiąc, ale przygotowania czynię już teraz. I zobaczymy komu sprawię przyjemność tym legowiskiem, sobie, czy kotu
mam nadzieję, że przede wszystkim kotu..
- yamaha
- Genius Loci
Moze po prostu zapytaj hodowce, co Twoj kociak lubi !
Moja Niedzwiedzica tez na niczym miekkim doopci nie posadzi, jak Bentley...
Moja Niedzwiedzica tez na niczym miekkim doopci nie posadzi, jak Bentley...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Istotne jest też miejsce, gdzie będzie legowisko leżało, bo często się zdarza tak, że z legowiska kot wcale nie korzysta, a jak je damy w inne miejsce, to potem się okazuje, że całkiem chętnie w nim poleguje. Trzeba po prostu próbować metodą prób i błędów <mrgreen>
- EwaL
U mnie miękkie pod dupskiem też jest nie do zaakceptowania. Nawet leżenie na kołdrze jest na granicy szczytu możliwości, za to poduszki - fuj. Za to leżenie na podłodze, najlepiej pomiędzy butami w przedpokoju - pełna rozkosz. A może by tak zrobić legowisko uszyte ze starych butów? <lol>
- SHEszunia
U nas również odpada wszystko co miękkie... Najlepiej jest na dywaniku, panelach, w łazience na podłodze, na pralce, w pralce... Moje futra bardziej z nowych półek są zadowolone (twarde też ^^) niż byłby z takiego ślicznego królewskiego łoża, ale wiadomo, ile kotów- tyle gustów u upodobań..
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
A u mnie też wszystko miękkie odpadało, przez lata całe, dopóki nie pojawiło się legowisko Reni <lol> Ja bym jednak spróbowała 
- zuzuzanta
U nas to legowisko jako ozdoba wyłącznie służy. Kupiłam je, jak kota tolerowała jeszcze miękkie. Potem jej przeszło i ten stan trwa do dzisiaj. Jak to mówią "ryzyk fizyk". Te oponki są śliczne i ja na Twoim miejscu Karola podjęłabym ryzyko <lol> .
- Karola
Teraz możecie mnie zniechęcać, kupiłam
miejsce swoje już ma nieużywanym krześle, więc wyżej. może się kitek skusi 
- Miss_Monroe
- Moderator
Soniu u mnie to nie było miejsca, gdzie by legowisko nie leżało <lol> .Sonia pisze:Istotne jest też miejsce, gdzie będzie legowisko leżało, bo często się zdarza tak, że z legowiska kot wcale nie korzysta, a jak je damy w inne miejsce, to potem się okazuje, że całkiem chętnie w nim poleguje
Jest przepiękne i uważam, że Bentley po prostu nie wie co najlepsze :-) ! Każdy kto przyjdzie do nas, to się zachwyca posłaniem Loolu i nie może uwierzyć, że nie dość, iż samemu można skomponować kolory to można zamówić dedykowaną poduszeczkę z imieniem zwierzaczka pasującą do posłanka.