Prześliczne aniofki jesteście <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
Cóż za historia mrożąca krew w żyłach, biedne chłopaki. Jak Pańcia mogła zabrać Was do fieśmy
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
:-) <zakochana> historia rewelacyjna...kocham tutaj zaglądać
Wygłaskaj te dwa cudaczki słodkie <serce>
Zuzia poczytaj co pisała Dorotka..MM ma rację,pogadaj z yamahą....nie ma co wydzielać chrupek.Buziole :-)
Wygłaskaj te dwa cudaczki słodkie <serce>
Zuzia poczytaj co pisała Dorotka..MM ma rację,pogadaj z yamahą....nie ma co wydzielać chrupek.Buziole :-)
- Bartolka
<lol> Fotostory rewelacja <zakochana> Uwielbiam Tośka i Moruska :-) nasze kochane forumowe UniCaty <serce> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Tosiek przez fieśmę to pewnie w nocy spać nie będzie mógł <lol> . Napisałam dłuuugą wiadomość na pw
. Yamaha, mam nadzieję, że jest zadowolona co do moich rad bezzbożówkowych <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tośku kochany co też ta fieśma opowiada o tobie. Jesteś porządnym Panem Kotem i na pewno nie masz nadwagi, więc się nie przejmuj, bo to na pewno wypracowane mięśnie są a nie tłuszczyk
Morusku a ty masz przepiękne oczka, że nie mogę się napatrzeć, takie zalotne masz spojrzenie
Mam nadzieję, że po tych strasznych przeżyciach Pańcia dała wam w nagrodę jakiś przysmaczek <mrgreen>
Morusku a ty masz przepiękne oczka, że nie mogę się napatrzeć, takie zalotne masz spojrzenie
Mam nadzieję, że po tych strasznych przeżyciach Pańcia dała wam w nagrodę jakiś przysmaczek <mrgreen>
-
kotku
Dziękujemy, że jesteście z nami :-) Tosiek i Morus pękają z dumy, gdy czytam im tak znakomite recenzje
Oczywiście chłopcy dostali nagrodę za to, że byli tacy dzielni i zjedli to gorzkie paskudztwo.
Myślę, że zdjęcie ZEN przy chińskiej róży pokazuje niestety, że mamy beczułkę zamiast brzuszka <oops> Postaramy się jednak żeby chudnięcie nie było bolesne.
Myślę, że zdjęcie ZEN przy chińskiej róży pokazuje niestety, że mamy beczułkę zamiast brzuszka <oops> Postaramy się jednak żeby chudnięcie nie było bolesne.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Będziecie się odchudzać solidarnie :->
chopaki jak zwykle fajne i zabawowe
chopaki jak zwykle fajne i zabawowe
-
kotku
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> Przydałoby się nam, co? Zwłaszcza Robertowi, ale csiii...maga pisze:Będziecie się odchudzać solidarnie :->
idzie post to pewnie dołączymy się do Tośka żeby mu nie było smutno chudnąć samemu
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kotku spróbuj kupić, którąś z tym karm http://animalia.pl/sklep.php?firma=Feli ... t=0&kat=38 i mieszaj im po prostu.
Ja bym zrezygnowała z tego RC Indor, którą dajesz. Ona ma dużo węglowodanów i też przy niej zauważyłam kiedyś, ze koty mi przytyły. Ja bym spróbowała im dać RC British i mieszała z tą bezzbożową. British ma duże chrupki to Twoje miśki będą miały przy okazji robotę z gryzieniem chrupek. Na zęby to też będzie miało dobry wpływ. A przy okazji, może koty będą jadły częściej a mniej, bo nie będzie im się chciało tyle gryźć za jednym razem. Na pewno tego Indora bym odstawiła.
Ja bym zrezygnowała z tego RC Indor, którą dajesz. Ona ma dużo węglowodanów i też przy niej zauważyłam kiedyś, ze koty mi przytyły. Ja bym spróbowała im dać RC British i mieszała z tą bezzbożową. British ma duże chrupki to Twoje miśki będą miały przy okazji robotę z gryzieniem chrupek. Na zęby to też będzie miało dobry wpływ. A przy okazji, może koty będą jadły częściej a mniej, bo nie będzie im się chciało tyle gryźć za jednym razem. Na pewno tego Indora bym odstawiła.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kochane dwa Aniofki <serce> <serce>
Tośku ,a jak wygląda ta pani od tabletek może jej by sie przydało zmienic chrupki i je ograniczyć <diabeł> Pani doktor Kolorusia zawsze powtarza ,że jak kotek ma fałdki to jest zdrowy kotek ,a taki chudzielec to albo jest chory albo ma ogromne robale <strach>
Oba chłopaki jesteście przesłodcy <zakochana> i macie cudowną panciusię
ona na pewno nie da Wam krzywdy zrobić następnym razem to ona obsyczy i podrapie kogo trzeba <mrgreen> <lol>
Tośku ,a jak wygląda ta pani od tabletek może jej by sie przydało zmienic chrupki i je ograniczyć <diabeł> Pani doktor Kolorusia zawsze powtarza ,że jak kotek ma fałdki to jest zdrowy kotek ,a taki chudzielec to albo jest chory albo ma ogromne robale <strach>
Oba chłopaki jesteście przesłodcy <zakochana> i macie cudowną panciusię