Bentley - niebieski brytyjczyk
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Słodziak, ale się schował <lol>
U mnie Brysia jest mistrzynią chrapania <mrgreen>
U mnie Brysia jest mistrzynią chrapania <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Co za cudenko <zakochana>
E tam, Pancia pewnie chrapie i tylko na Bentleyka zwala. <mrgreen>
E tam, Pancia pewnie chrapie i tylko na Bentleyka zwala. <mrgreen>
-
kotku
Miss_Monroe, Sonia - ja poproszę o filmik z chrapaniem bo normalnie nie uwierzę <gwiżdże>
Tosiek jak śpi to jest cicho jakby nikogo w domu nie było. Morus tylko od czasu do czasu sapnie bądź westchnie jak małe dzieciątko. Ale żaden nie chrapie ani nie bulgocze (mój pies bulgotał jak spał <mrgreen> )...
... no więc łatwo tak kotki pomawiać, a dowodów nie ma <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Tosiek jak śpi to jest cicho jakby nikogo w domu nie było. Morus tylko od czasu do czasu sapnie bądź westchnie jak małe dzieciątko. Ale żaden nie chrapie ani nie bulgocze (mój pies bulgotał jak spał <mrgreen> )...
... no więc łatwo tak kotki pomawiać, a dowodów nie ma <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja nie potrafię wstawiać filmików 
- Miss_Monroe
- Moderator
Postaram się chrapanie nagrać i zamieścić :-)kotku pisze:Miss_Monroe, Sonia - ja poproszę o filmik z chrapaniem bo normalnie nie uwierzę <gwiżdże>
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziś byliśmy z Bentleyem- trudnym pacjentem na szczepieniu. Dostał szczepionkę, którą od początku jest szczepiony Novibac Tricat Trio. Ponoć możliwe aby był po niej śpiący itp. Myślę, że dostał coś ekstra pobudzającego, bo biega z mężem po domu jak szalony i bawią się w chowanego... może mój mąż też dostał tą szczepionkę <lol> ?
Oczywiście jak na Panikarza Wielkiego przystało, zaczął się jego lament przed dotknięciem przez Panią Karolinę. Wydaje mi się, że ten lament z wyprzedzeniem tak na wszelki wypadek, bo Bentley bał się spóźnić z pretensjami <lol> .
Za dwa miesiące umawiamy się na konkretną datę badania serca. Szczerze byłam przygotowana na kwotę tak 300-400 zł ale okazało się, że koszt wynosi tylko 160 zł. Coś mi się wydaje, że to badanie gładko nie pójdzie.
Oczywiście jak na Panikarza Wielkiego przystało, zaczął się jego lament przed dotknięciem przez Panią Karolinę. Wydaje mi się, że ten lament z wyprzedzeniem tak na wszelki wypadek, bo Bentley bał się spóźnić z pretensjami <lol> .
Za dwa miesiące umawiamy się na konkretną datę badania serca. Szczerze byłam przygotowana na kwotę tak 300-400 zł ale okazało się, że koszt wynosi tylko 160 zł. Coś mi się wydaje, że to badanie gładko nie pójdzie.
- Molly
No to teraz puszeczki moonlight będą idealne jako nagroda za te wszystkie kocie cierpienia 
- Miss_Monroe
- Moderator
O nie! Jutro poniedziałek!

- Miss_Monroe
- Moderator

Jestem już taaaaaki duży <zakochana>
-
kotku
Śliczny Bentley <zakochana> I nic się chłopie nie martw.. jakoś przebrniemy przez ten początek tygodnia