Ewa na fanpage Modern Pet
Lolek
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Lolek
Mój Bentley też kiedyś wygrał.. tyłkiem <lol>EwaL pisze:Aaaaaa... już wiem, na MP, ale żeby zaraz wygrała doopa kota <lol> <lol> <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
To mnie właśnie utwierdza w przekonaniu, że koty mogą więcejEwaL pisze:Czyli tyłkie można sobie coś załatwić <rotfl> Ale takim owłosionym <shock> ?
- EwaL
Ja chyba pójdę na jakieś leczenie. W niedzielę Lol apatyczny, znudzony, większość dnia przespał, jadł bo musiał, ze dwa razy pacnął łapką za swoją ulubioną zabawką. Do kuwety poszedł bo widział moje błagające spojrzenie, graniczące z rozpaczą. Myślę sobie - poobserwuję w poniedziałek i jak nic do weterynarza. Wymiana zębów ma prawo być dokuczliwa, ale jak coś innego się przyplątało? Następnego dnia w Lolka wstąpił demon. Jadł jak dziki, biegał jak kot z pęcherzem <lol> , nie miał czasu na spanie, tylko krzyczał; bawić się
Od 15.30 do 00.30 szalał, jadł, szalał, jadł. A może to jest objawem choroby (tfu, tfu, tfu, odpukać). A może to ja nadaję się na leczenie?
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja to czasem myślę,że przez martwienie się o swojego Bentleya skończę na psychotropach <strach> . Nie martw się, wszystko z Tobą ok <lol> !
- EwaL
asiak pisze:Z pewnością nie jesteś sama <lol>EwaL pisze:Dzięki, nie jestem w tym sama <lol>
U mnie np. jak kot położy się w innym dziwnym w/g mnie miejscu, to też zaczynam go obserwować i martwić się :-)
Nasze koty musza mieć o nas wyrobione zdanie