2-5 miesięczna Lenka :)
- Madziowa
Re: 2-5 miesięczna Lenka :)
Ale ten czas szybko leci, proszę jak dziewczynka wyrosła ! Pozdrawiamy !
- Agnes
jaka jestem już dużaaa... ślicznie rośnie panienka
- lenka29
Ile pozytywnych słów - kochane jesteście
Dawno mnie tu nie było, więc czeka mnie dużo do nadrobienia. Muszę popatrzeć na Wasze futrzaki, bo pewnie też im się przybyło tu i ówdzie
A to z okazji tego, że mój skarb kończy dzisiaj 5 miesięcy (ahhh, jak one szybko rosną...) i coraz chętniej pozuje do zdjęć :-)
Mam już 5 miesięcy !
Dawno mnie tu nie było, więc czeka mnie dużo do nadrobienia. Muszę popatrzeć na Wasze futrzaki, bo pewnie też im się przybyło tu i ówdzie
A to z okazji tego, że mój skarb kończy dzisiaj 5 miesięcy (ahhh, jak one szybko rosną...) i coraz chętniej pozuje do zdjęć :-)
Mam już 5 miesięcy !
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Lenko, Ty coraz śliczniejsza jesteś <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Normalnie to już panna <zakochana>
- lenka29
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ale macie fajnie. U mnie blisko pół metra śniegu nasypało. Fakt, topnieje ale mimo wszystko bardziej zimowy krajobraz niż wiosenny.
I jak dorosła panna jak to jeszcze dzidziuś. Przecież dzieci nie mogą tak szybko rosnąć <diabeł>
I jak dorosła panna jak to jeszcze dzidziuś. Przecież dzieci nie mogą tak szybko rosnąć <diabeł>
- lenka29
Dzwoniłam dzisiaj do mamy i mówiła, że w Polsce tragedia z tym śniegiem. Dlatego korzystamy tutaj z każdego promyka słońca, bo na samą myśl o powrocie śniegu mnie wzdryga Ale jeszcze trochę i mam nadzieję, że Twoje kocurki też pośmigają sobie po zielonej trawce
A co do dorosłej panny - dziewczyny piszą, że wyrosła już na właśnie taką. Haha, dzidziuś - chciałabym, żeby mieściła się jeszcze w dwóch dłoniach, ale niestety... Tak szybko rośnie Aczkolwiek dalej jest diabelskim rozbójnikiem jakim była 3 miesiące temu <diabeł>
A co do dorosłej panny - dziewczyny piszą, że wyrosła już na właśnie taką. Haha, dzidziuś - chciałabym, żeby mieściła się jeszcze w dwóch dłoniach, ale niestety... Tak szybko rośnie Aczkolwiek dalej jest diabelskim rozbójnikiem jakim była 3 miesiące temu <diabeł>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Moje 9-cio miesięczne dziecię, chociaż przerosło rezydenta, to nadal dla mnie dzidziuś. A co dopiero mówić o 5-miesięczej Lence. Co by nie mówić, że wyrosła, że z okrąglała, to nadal maluszek <mrgreen>
- lenka29
Przekonałaś mnie W sumie to dla rodziców dzieci przez całe życie pozostają tymi malutkimi szkrabami i tego się trzymajmy
Głaski dla Twoich maluszków
Głaski dla Twoich maluszków