udanego lotuAgnes pisze:Aniu spokojnie. Oglądając maluszki na forum, zastanawiałam się jak to jest. Tu są same cudne maluchy! Piękne futerka, okrągłe główki, takie małe misiaczki <serce> a moja
Lumi wyglądała jak ostatnie nieszczęście, była najbrzydsza z miotu (teraz się śmieje, bo Kinga wie, że z brzydkiego kaczątka wyrosła mi piękna łabędzica <serce> ) wyglądała jak mały wypłoszekmała, chuda, zamiast futra jakieś piórka
![]()
załączam zdjęcia, okres po drugim szczepieniu... jedne z ładniejszych jakie dostałam :-) niestety nie mogę się dokopać, do wcześniejszych, a tam było wiadać, jaki mały bzidal ze mną zamieszka <lol>
btw. widziałaś u Kingi brzydkie koty? :-)
Tamyio
- Agnes
Re: * Cirilla (Ciri) *
- Jennefer
Ale Lumisia byla slodziutka!!!
Masz racje, u Kingi nie widzialam brzydkich kotow <oops> zreszta z Bonda i z Beauty moze wyjsc tylko sliczna kicia
zmartwilam sie tylko o jej "piorka" zamiast siersci. No ale ona jeszcze nie miala pierwszego szczepienia!
Dziekuje Agnieszko za slowa pocieszenia
Dziekuje Agnieszko za slowa pocieszenia
- elunia40
- Hodowca
Witam ślicznotkę Ciri <pokłon>
Moja Yoko jest jakaś "dziwna", lubi głębokie miseczki i lubi mieć ciągle mokrą bródkę.Molly pisze:
Przy kupnie miseczek pamiętaj, że kotki brytyjskie mają płaskie mordki i nie lubią głębokich miseczek.
- Jennefer
Witam witam
Dostałam dziś filmik od hodowcy i Mała wygląda cudownie <serce> rzeczywiście zdjęcia nie zawsze dobrze wychodzą. Juz nawet poznaję ktora to moja <mrgreen> po oczkach!
Dostałam dziś filmik od hodowcy i Mała wygląda cudownie <serce> rzeczywiście zdjęcia nie zawsze dobrze wychodzą. Juz nawet poznaję ktora to moja <mrgreen> po oczkach!
- Jennefer
Maly update:
Drapak juz zamowiony i zaplacony, teraz trzeba cierpliwie czekac <santa1>
Drapak juz zamowiony i zaplacony, teraz trzeba cierpliwie czekac <santa1>
- Jennefer
Mysle nad zmiana imienia poki jeszcze malej nie ma. Myslalam o Tami, chyba bedzie bardziej do niej pasowac 
- ania1978
Pamiętam, że Tami to taka postać z bajki Gumisie <lol> no i na forum też mamy Tamisia <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jeszcze troszkę czasu masz <mrgreen> myśl, myśl....
- Jennefer
Wiem wiem <mrgreen>ania1978 pisze:Pamiętam, że Tami to taka postać z bajki Gumisie <lol>
Na poczatku chcialam cos niebanalnego typu Cirilla z sagi A. Sapkowskiego o Wiedzminie a potem im dluzej o tym mysle, tym bardziej mi sie nie podoba. Najlepszy byl moj Maciek, ktory zaproponowal imie "idz stad" oczywiscie w zartach <lol>
- Jennefer
Hmm dopiero wyczytalam, ze Tami to imie meskie
ale w sumie to dla dziewczynki tez pasuje?
Ok podobaja mi sie takie imiona:
Tami
Inka
Amber
Lucy
Emma
DeeDee
Sushi
Lara
Miri
Lila
Pomozcie!