Bentley - niebieski brytyjczyk
- EwaL
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
No trochę to musi się poobrażać, żebyś nie myślała, że jest jemu obojętne jak wyjeżdżacie. To świadczy o przywiązaniu do Was, mały foch jest wskazany.
- aneby
To wygląda na całkiem dużego focha :->
Kocia arystokracja niestety tak ma
Kocia arystokracja niestety tak ma
- Angee
Naburmuszył się faktycznie kawaler <suchy> Mam nadzieję, że jednak da się udobruchać i nie będzie się już dłużej dąsał
:-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Moja mama ma u mnie przechlapane <lol> . Wczoraj dała mi pendrive ze zdjęciami i okazało się, ze podczas mojej nieobecności Juicy z Bentleyem się zaprzyjaznili <shock> w co nigdy nie wierzyłam, bo Juicy jest bardzo energiczna, skaczaca a Bentley niestety jej się przez to bal.
Bentley sam w środę otworzył drzwi mojego pokoju i wyszedł z niego, gdy mama była w kuchni (nic nie widziała) , poszedł do Juicy, napił się z jej miski i... położył obok niej na łóżku a Juicy się zachowywała, jakby Bentley był tam od zawsze. Zdjęcia zaraz wstawię, Bentley pił z Juicy miski i gryzł jej zabawki <shock> . Brak mi słów jaka mam niewychowana i nieposłuszna mamę <lol> .
Oglądam zdjęcia i nie mogę się nadziwić, Bentley sam zaczepiał Juicy, zachęcał do zabawy, pacał łapka bez pazurków po mordce a moje ADHD go po niej lizało. Juicy była bardzo delikatna, nie biegała dookoła Bentleya jak Mona, jak wstawała to rozglądała się czy male niebieskie "coś" nie plącze się jej pod łapami. Od razu mówię, ze wszelkie ich kontakty były pod czujnym okiem mojej mamy
Bentley sam w środę otworzył drzwi mojego pokoju i wyszedł z niego, gdy mama była w kuchni (nic nie widziała) , poszedł do Juicy, napił się z jej miski i... położył obok niej na łóżku a Juicy się zachowywała, jakby Bentley był tam od zawsze. Zdjęcia zaraz wstawię, Bentley pił z Juicy miski i gryzł jej zabawki <shock> . Brak mi słów jaka mam niewychowana i nieposłuszna mamę <lol> .
Oglądam zdjęcia i nie mogę się nadziwić, Bentley sam zaczepiał Juicy, zachęcał do zabawy, pacał łapka bez pazurków po mordce a moje ADHD go po niej lizało. Juicy była bardzo delikatna, nie biegała dookoła Bentleya jak Mona, jak wstawała to rozglądała się czy male niebieskie "coś" nie plącze się jej pod łapami. Od razu mówię, ze wszelkie ich kontakty były pod czujnym okiem mojej mamy
- Angee
Super! Już nie mogę doczekać się fotek <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator

Bentley szykował się do szaleńczego biegu po domu a Juicy zszokowana siedziała i się przyglądała <lol>
Największą ciekawość sprawiają nie swoje, ale czyjeś miski...
... i ta pyszna woda, lepsza niż w mojej miseczce!
No chodź! Bawimy się :-) !
Wszystko mam na oku!
Zajęta ulubiona miejscówka Juicy do opalania <lol>
- ania1978
ale fajnie się zaprzyjażnili <zakochana> ciekawe czy w Twojej obecności dalej będą się kumplować czy tylko przy Twojej mamie tak się lubią <gwiżdże> zdjęcia <ok>
-
magkal
No jak nic Kawaler zakochał się na wiosne w Juicy i dlatego teraz takie fochy odstawia <zakochana>
- Angee
No nie mogę <shock> REWELACJA! Fajna przyjaźń się narodziła :-) Miłość aż widać w powietrzu, zwłaszcza w oczach Juicy <zakochana>
Bullterrierki chociaż wyglądem budzą grozę, tak naprawdę są bardzo przyjacielskie i towarzyskie.
A Bentley pierwsza klasa - taki dostojny i opanowany
... 100% brytyjczyk
Bullterrierki chociaż wyglądem budzą grozę, tak naprawdę są bardzo przyjacielskie i towarzyskie.
A Bentley pierwsza klasa - taki dostojny i opanowany
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Podziwiam te przyjaźń i nieustannie myślę nad zapoznaniem Brunka i Baxterka.
Lena, ile spotkań psio-kocich poprzedziło taką sielankę ? Często się zwierzaki widywały?
Piesio śliczny <serce>
Lena, ile spotkań psio-kocich poprzedziło taką sielankę ? Często się zwierzaki widywały?
Piesio śliczny <serce>