Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!

Post autor: Miss_Monroe »

Aplikacje na Ipada polecane przez Mimbe ściągnęłam, Game for Cats (myszka i laserek) i znaleziona przez przypadek aplikacja PussyCat (spadające ptaszki) robią u nas furorę <lol>
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

A napiszcie jeszcze tylko czy iPad wytrzymuje te kocie zabawy, bo wiem ze ciezko porysowac ekran, ale roznie bywa :-?
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Jennefer pisze:A napiszcie jeszcze tylko czy iPad wytrzymuje te kocie zabawy, bo wiem ze ciezko porysowac ekran, ale roznie bywa :-?
Wytrzymuje :) Nasze kotki nie mają niedźwiedzich pazurów, więc normalne zabawy nie zostawiają żadnych śladów.
Nie wiem jak się sprawa ma z dużym i ciężkim kotem, bo nasza to lubi siadać na ekranie, chyba żeby sobie więcej punktów nabić :D Ale to dziecko jeszcze więc lekka jest....
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Ja na wszelki wypadek odnalazłam folię ochronną na ekran, której na co dzień nie używam i przed oddaniem iPada w łapy kotów ją zakładam. Bo moje potwory są chyba wyjątkowo mało delikatne, pazurami waliły mi w ekran, Młoda dodatkowo chwyta go za róg, próbuje brać w paszcze i biegać :mimbla: Ale iPad cały, zero zarysowań po zębiskach, ale ja tak na wszelki wypadek tę folię zakładam.

Odn. Cat Dancer - wczoraj przyszła do nas zoopaka i jest szał obu futer więc ja równiez bardzo polecam :-)
Awatar użytkownika
Jennefer

No to w razie czego zalatwie sobie te folie :P
p.s. moj TZ mowi, ze bede musiala kupic kotu wlasnego iPada <mrgreen> ;)

Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Jennefer pisze:A napiszcie jeszcze tylko czy iPad wytrzymuje te kocie zabawy, bo wiem ze ciezko porysowac ekran, ale roznie bywa :-?
Ja mam folie na ekranie ;-))
Jennefer pisze:Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
Ja robaczka kupiłam w sklepie Toys for Boys (w Warszawie w Galerii Mokotów)
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

[quote="Miss_Monroe"]U nas jest szaleństwo codziennie wieczorem przez zabawkę >>Cat Dancer<< . Zabawka wyglada tak zwyczajnie, ze na początku zwatpilam <lol> ale okazała sie strzałem w 10!

Czemu, no czemu tego nie przeczytałam zanim złozyłam wczoraj zamówienie na zooplusie? Właśnie jadą myszki, wędki, piłeczki z piórkami, wałek sizalowy , kongo oraz mysz z kocimiętką. No ale jak mam dalej żyć bez cat dancer ? I co powie mój kot jak się o tym dowie? :hammer:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Jennefer pisze: Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
http://www.ebay.ie/itm/1-X-Hexbug-Nano- ... 500wt_1288 :-)
Awatar użytkownika
Jennefer

O dziekuje Agnieszko :) a Lumi bawi sie robalkami czy juz sie znudzily?
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Przez pierwszy miesiąc była zabawa i polowanie, teraz tylko obserwacje ;-)) no chyba, że robaczka zapakuje do toru i wrzuce styropanową kuleczke, wtedy robaczek kuleczke popycha i znów jest radocha :-)
Zablokowany