Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Aplikacje na Ipada polecane przez Mimbe ściągnęłam, Game for Cats (myszka i laserek) i znaleziona przez przypadek aplikacja PussyCat (spadające ptaszki) robią u nas furorę <lol>
- Jennefer
A napiszcie jeszcze tylko czy iPad wytrzymuje te kocie zabawy, bo wiem ze ciezko porysowac ekran, ale roznie bywa 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
WytrzymujeJennefer pisze:A napiszcie jeszcze tylko czy iPad wytrzymuje te kocie zabawy, bo wiem ze ciezko porysowac ekran, ale roznie bywa
Nie wiem jak się sprawa ma z dużym i ciężkim kotem, bo nasza to lubi siadać na ekranie, chyba żeby sobie więcej punktów nabić
- yohjia
Ja na wszelki wypadek odnalazłam folię ochronną na ekran, której na co dzień nie używam i przed oddaniem iPada w łapy kotów ją zakładam. Bo moje potwory są chyba wyjątkowo mało delikatne, pazurami waliły mi w ekran, Młoda dodatkowo chwyta go za róg, próbuje brać w paszcze i biegać
Ale iPad cały, zero zarysowań po zębiskach, ale ja tak na wszelki wypadek tę folię zakładam.
Odn. Cat Dancer - wczoraj przyszła do nas zoopaka i jest szał obu futer więc ja równiez bardzo polecam :-)
Odn. Cat Dancer - wczoraj przyszła do nas zoopaka i jest szał obu futer więc ja równiez bardzo polecam :-)
- Jennefer
No to w razie czego zalatwie sobie te folie 
p.s. moj TZ mowi, ze bede musiala kupic kotu wlasnego iPada <mrgreen> ;)
Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
p.s. moj TZ mowi, ze bede musiala kupic kotu wlasnego iPada <mrgreen> ;)
Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja mam folie na ekranieJennefer pisze:A napiszcie jeszcze tylko czy iPad wytrzymuje te kocie zabawy, bo wiem ze ciezko porysowac ekran, ale roznie bywa
Ja robaczka kupiłam w sklepie Toys for Boys (w Warszawie w Galerii Mokotów)Jennefer pisze:Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
- Zafira
[quote="Miss_Monroe"]U nas jest szaleństwo codziennie wieczorem przez zabawkę >>Cat Dancer<< . Zabawka wyglada tak zwyczajnie, ze na początku zwatpilam <lol> ale okazała sie strzałem w 10!
Czemu, no czemu tego nie przeczytałam zanim złozyłam wczoraj zamówienie na zooplusie? Właśnie jadą myszki, wędki, piłeczki z piórkami, wałek sizalowy , kongo oraz mysz z kocimiętką. No ale jak mam dalej żyć bez cat dancer ? I co powie mój kot jak się o tym dowie?
Czemu, no czemu tego nie przeczytałam zanim złozyłam wczoraj zamówienie na zooplusie? Właśnie jadą myszki, wędki, piłeczki z piórkami, wałek sizalowy , kongo oraz mysz z kocimiętką. No ale jak mam dalej żyć bez cat dancer ? I co powie mój kot jak się o tym dowie?
- Agnes
http://www.ebay.ie/itm/1-X-Hexbug-Nano- ... 500wt_1288 :-)Jennefer pisze: Pisaliscie wczesniej o Bugz - jakies robaczki dla kotow, szukalam na ebayu i nic, na Amazonie i tez nic, czy ktos wie gdzie to mozna dostac?
- Jennefer
O dziekuje Agnieszko
a Lumi bawi sie robalkami czy juz sie znudzily?
- Agnes
Przez pierwszy miesiąc była zabawa i polowanie, teraz tylko obserwacje
no chyba, że robaczka zapakuje do toru i wrzuce styropanową kuleczke, wtedy robaczek kuleczke popycha i znów jest radocha :-)