Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Mr Moo Moo Aydindril*PL & Gucci Britabby*PL
Jakie przecudne chłopaki <serce> <serce>
- Agnes
haha, gdybym nie zobaczyła drugiego zdjecia, na 1oo procent bylabym przekonana, że Gucio wylądował za kanapą <lol> nieźle to sobie wykombinował, że udało mu się powrócić do pionu
Moofinka bym schrupała, te kolor jest tak intesywny, tak słodki w tej goryczy <zakochana> cudne chłopaki, cudne <serce>
tapeta ma ''mój'' kolor, podoba mi się
tapeta ma ''mój'' kolor, podoba mi się
- Angee
Pięknie się chłopcy prezentują na fotkach <zakochana> ... a Gucio faktycznie utalentowany akrobata <lol>
- Joanna P.
Dziękujemy :-)
Agnieszko, Gucio się wyratował, bo za oparciem kanapy jest drewniany wałek, po którym on chętnie spaceruje, jak tylko zdejmujemy poduchy.
Beatko, niestety kanapa wygląda fatalnie (jestem właśnie na etapie szukania dobrego tapicera, tudzież nowej kanapy), ale to też moja wina, bo nie dość często obcinam miśkom pazurki <oops> Z Guciem nie mam z tym większego problemu, ale Moo Moo walczy jak lew (nawet u weta nie jest
łatwo). Staram się z przycinać im pazurki równocześnie, żeby mieli jednakowe szanse podczas zabaw i zapasów i efekt jest taki, że ze względu na Mumka robię to rzadziej. Nie chcę też zrezygnować ze skórzanej tapicerki, bo przy kominku łatwiej jest taką wyczyścić.
Cóż, pogodziłam się z tym - albo koty w domu, albo ładna kanapa
Cieszę się, że ściana Wam się podoba - lubię zmiany, a to jeden z elementów, który można w miarę szybko zmienić i już jest inaczej :-)
Agnieszko, Gucio się wyratował, bo za oparciem kanapy jest drewniany wałek, po którym on chętnie spaceruje, jak tylko zdejmujemy poduchy.
Beatko, niestety kanapa wygląda fatalnie (jestem właśnie na etapie szukania dobrego tapicera, tudzież nowej kanapy), ale to też moja wina, bo nie dość często obcinam miśkom pazurki <oops> Z Guciem nie mam z tym większego problemu, ale Moo Moo walczy jak lew (nawet u weta nie jest
łatwo). Staram się z przycinać im pazurki równocześnie, żeby mieli jednakowe szanse podczas zabaw i zapasów i efekt jest taki, że ze względu na Mumka robię to rzadziej. Nie chcę też zrezygnować ze skórzanej tapicerki, bo przy kominku łatwiej jest taką wyczyścić.
Cóż, pogodziłam się z tym - albo koty w domu, albo ładna kanapa
Cieszę się, że ściana Wam się podoba - lubię zmiany, a to jeden z elementów, który można w miarę szybko zmienić i już jest inaczej :-)
- Arla
Dla mnie proszę zapakować ze 2 rolki tej ślicznej tapety ,czekoladowego kotecka i kanapę ,na pocieszenie zostawię Ci Gucci,żeby nie było Ci smutno <mrgreen>
- yohjia
Guciol rewelacyjny - jak ja kocham takich wariatów <zakochana> A niby po co ma tak zwyczajnie, tj. w pionie, spacerować po kanapie, jak można być bardziej kreatywnym 
- Joanna P.
Arla, kanapa i tapeta spakowana, Moo Moo natomiast stanowczo odmówił wyjazdu <lol> Zwłaszcza, że zainaugurowaliśmy dziś sezon ogrodowy i miśki były przeszczęśliwe - Pańcia myła, szorowała i zamiatała, a chłopcy urządzali sobie galopady w ogrodzie <serce> <serce>Arla pisze:Dla mnie proszę zapakować ze 2 rolki tej ślicznej tapety ,czekoladowego kotecka i kanapę ,na pocieszenie zostawię Ci Gucci,żeby nie było Ci smutno <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<strach> Jak to ? I tak bez fotek dla cioteczek ? 
- Joanna P.
Niestety, nie mamy fotek, ale przed nami kilka ładnych dni i mam nadzieję, że uda mi się je uchwycić w kadrze :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Gucio na kanapie wygląda jakby na gałęzi siedział <lol> Pewnie przeczuwał, że lada moment rozpoczęcie sezonu ogrodowego
A Mumuś jak fajnie zapozował <zakochana> Piękny z niego czekoladowy miś
Jaosiu, ja już po nartach. Było super :-)
A Mumuś jak fajnie zapozował <zakochana> Piękny z niego czekoladowy miś
Jaosiu, ja już po nartach. Było super :-)