Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Mr Moo Moo Aydindril*PL & Gucci Britabby*PL

Post autor: Miss_Monroe »

Jakie przecudne chłopaki <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

haha, gdybym nie zobaczyła drugiego zdjecia, na 1oo procent bylabym przekonana, że Gucio wylądował za kanapą <lol> nieźle to sobie wykombinował, że udało mu się powrócić do pionu :ok: Moofinka bym schrupała, te kolor jest tak intesywny, tak słodki w tej goryczy <zakochana> cudne chłopaki, cudne <serce>

tapeta ma ''mój'' kolor, podoba mi się :ok:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Pięknie się chłopcy prezentują na fotkach <zakochana> ... a Gucio faktycznie utalentowany akrobata <lol>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dziękujemy :-)
Agnieszko, Gucio się wyratował, bo za oparciem kanapy jest drewniany wałek, po którym on chętnie spaceruje, jak tylko zdejmujemy poduchy.
Beatko, niestety kanapa wygląda fatalnie (jestem właśnie na etapie szukania dobrego tapicera, tudzież nowej kanapy), ale to też moja wina, bo nie dość często obcinam miśkom pazurki <oops> Z Guciem nie mam z tym większego problemu, ale Moo Moo walczy jak lew (nawet u weta nie jest
łatwo). Staram się z przycinać im pazurki równocześnie, żeby mieli jednakowe szanse podczas zabaw i zapasów i efekt jest taki, że ze względu na Mumka robię to rzadziej. Nie chcę też zrezygnować ze skórzanej tapicerki, bo przy kominku łatwiej jest taką wyczyścić.
Cóż, pogodziłam się z tym - albo koty w domu, albo ładna kanapa ;-))
Cieszę się, że ściana Wam się podoba - lubię zmiany, a to jeden z elementów, który można w miarę szybko zmienić i już jest inaczej :-)
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

Dla mnie proszę zapakować ze 2 rolki tej ślicznej tapety ,czekoladowego kotecka i kanapę ,na pocieszenie zostawię Ci Gucci,żeby nie było Ci smutno <mrgreen>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Guciol rewelacyjny - jak ja kocham takich wariatów <zakochana> A niby po co ma tak zwyczajnie, tj. w pionie, spacerować po kanapie, jak można być bardziej kreatywnym :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Arla pisze:Dla mnie proszę zapakować ze 2 rolki tej ślicznej tapety ,czekoladowego kotecka i kanapę ,na pocieszenie zostawię Ci Gucci,żeby nie było Ci smutno <mrgreen>
Arla, kanapa i tapeta spakowana, Moo Moo natomiast stanowczo odmówił wyjazdu <lol> Zwłaszcza, że zainaugurowaliśmy dziś sezon ogrodowy i miśki były przeszczęśliwe - Pańcia myła, szorowała i zamiatała, a chłopcy urządzali sobie galopady w ogrodzie <serce> <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<strach> Jak to ? I tak bez fotek dla cioteczek ? :((((
Awatar użytkownika
Joanna P.

Niestety, nie mamy fotek, ale przed nami kilka ładnych dni i mam nadzieję, że uda mi się je uchwycić w kadrze :-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Gucio na kanapie wygląda jakby na gałęzi siedział <lol> Pewnie przeczuwał, że lada moment rozpoczęcie sezonu ogrodowego :kotek:
A Mumuś jak fajnie zapozował <zakochana> Piękny z niego czekoladowy miś :kotek:
Jaosiu, ja już po nartach. Było super :-)
Zablokowany