a też do najmniejszych nie należą ...
Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- margita
- Agilisowy Rezydent
Re: Midi i Eddi-liliowo-pointowe kotusie
ja też mam stopersy delikatne ... <lol>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Niech Ci te nogi odpoczną i dawaj zdjęcia.
Ale Ty wiesz na jaką sesję ja czekam <mrgreen>
- SHEszunia
No Julaaaa, no wieeeem... Nie mam inspiracji jak to zrobićJulcik pisze:Niech Ci te nogi odpoczną i dawaj zdjęcia.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Domyślam się, ale wierzę w Ciebie! <mrgreen> <ok>
- SHEszunia
Ej dobra... teraz z innej beczki..
możliwe jest, żeby kotka STERYLIZOWANA miała pesudorujkowe objawy?? Midusia czuje wiosnę chyba... Chodzi śpiewa (inaczej troszkę niż kotka w rujce, ale podobnie, tylko ciszej.....), ociera nam się o nogi, zaczepia, chodzi za nami, kładzie się przed nami na mizianie- jak nigdy brzuch wystawia...... Wcześniej nie zauważyłam, żeby się zachowywała w ten sposób... niedawno się zaczęło....
AA no i na ręce wziąć się da... wymiziać..... wytulić... a nad ogonem miziaaaaaj miziaaaaaaj ja się poustawiam i pokręcę... Normalnie gdzie moja niedotykalska kota... Kto mi ją podmienił
możliwe jest, żeby kotka STERYLIZOWANA miała pesudorujkowe objawy?? Midusia czuje wiosnę chyba... Chodzi śpiewa (inaczej troszkę niż kotka w rujce, ale podobnie, tylko ciszej.....), ociera nam się o nogi, zaczepia, chodzi za nami, kładzie się przed nami na mizianie- jak nigdy brzuch wystawia...... Wcześniej nie zauważyłam, żeby się zachowywała w ten sposób... niedawno się zaczęło....
AA no i na ręce wziąć się da... wymiziać..... wytulić... a nad ogonem miziaaaaaj miziaaaaaaj ja się poustawiam i pokręcę... Normalnie gdzie moja niedotykalska kota... Kto mi ją podmienił
- bahi
Fajny ten Wasz spacerek! Córcia super!
Wczoraj na balkon przyleciał ptaszek, od razu pomyślałam o Twoich fotkach sikorek i wróbelków, szybka kalkulacja: gdzie mam aparat? Ale był za daleko... Ptaszek posiedział na poręczy i pofrunął sobie zostawiając... kupę <wsciekly>
Wczoraj na balkon przyleciał ptaszek, od razu pomyślałam o Twoich fotkach sikorek i wróbelków, szybka kalkulacja: gdzie mam aparat? Ale był za daleko... Ptaszek posiedział na poręczy i pofrunął sobie zostawiając... kupę <wsciekly>
- SHEszunia
Hahahahah było kupę fotografowaćbahi pisze:Fajny ten Wasz spacerek! Córcia super!
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
tak, takie pseudorujki się zdarzają, my dla odmiany mamy rudego kastrata, który "skacze" nam po samiczkach 
- SHEszunia
oooo dziękuję , uspokoiłaś mnieSzopi pisze:tak, takie pseudorujki się zdarzają, my dla odmiany mamy rudego kastrata, który "skacze" nam po samiczkach
- SHEszunia
Cioteczki kochane.... Te które chciałyby popatrzeć na futrowe nasze stworzonka, bardzo bardzo bardzo przepraszam... Niestety w najbliższym tygodniu nic nowego się nie pojawi.... SHE planuje remont, SHE już dzisiaj zaczyna, pewnie do końca tygodnia zdążę
Zdjęcia na pewno będą, ale nie w dniach najbliższych <serce>
A za godzinkę uciekam na działeczkę.. Lecę ryć, sadzić, plewić, kopać <zakochana> <zakochana> Wezmę canona, może będzie cosik wartego uwagi <święty>
A za godzinkę uciekam na działeczkę.. Lecę ryć, sadzić, plewić, kopać <zakochana> <zakochana> Wezmę canona, może będzie cosik wartego uwagi <święty>