Tamyio

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
dzoana

Re: Tamyio

Post autor: dzoana »

Jennefer pisze:Ale moja kicia wygląda na zdjęciach jak aniołek przecież! ;-)
Heh mam nadzieję, że nie będzie za bardzo w nocy miauczeć bo inaczej wyląduję z nią w drugim pokoju :->
Jak to Ty z nią do innego pokoju?! Będziecie miały demokratyczną większość więc możecie co najwyżej chłopa z łaską do WASZEGO pokoju wpuścić! <lol> Gorzej jak się zawiąże koalicja przeciwko Tobie bo i tak się zdarza. Ale wtedy to samo szczęście duety męsko- kocie są super słodkie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Co racja to racja! Demokratyczna wiekszosc :kotek:
Slonick

Post autor: Slonick »

Jennefer, nie martw sie, angielskie/irlandzkie koty nie robia miau tylko meow, ktore jest znacznie przyjemniejsze dla ucha meza i na pewno bedzie go wylacznie usypialo. A jak podrapie za uszkiem to moze i "purr" zrobia. <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Fhancuskie robia MAUUU, bez "i".
Ale moja Missy miauczy po polsku <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

yamaha pisze:Fhancuskie robia MAUUU, bez "i".
Ale moja Missy miauczy po polsku <lol>
O, to mój kot z dzieciństwa był Fhancuzem :D A wyglądał na persa, skubany nieźle się zamaskował.... ;)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Też mam gadułę w domu ;-)
I to okroooopną :hammer: ;-)) <serce>
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Slonick pisze:Jennefer, nie martw sie, angielskie/irlandzkie koty nie robia miau tylko meow, ktore jest znacznie przyjemniejsze dla ucha meza i na pewno bedzie go wylacznie usypialo. A jak podrapie za uszkiem to moze i "purr" zrobia. <mrgreen>
Slonick a Ty juz masz swojego kotka czy jeszcze czekasz?
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Mój tez gaduła
ale to jest miłe wiec się nie martw <rotfl>
Slonick

Post autor: Slonick »

Jennefer, na razie czekam na drapak, Ruffi wczoraj go wyslal, wiec pewnie w przyszlym tygodniu dojdzie. Czekam tez na transporter itp. Sama wiesz ile to zakupow:) A co do kotow, to jedziemy 4 maja obejrzec dwa niebieskie, wybrac jednego z nich i zaplacic zadatek. Do odbioru bylby w polowie lipca dopiero. 6 maja jedziemy do drugiej hodowli obejrzec dwa bialoniebieskie bikolory i tez jednego wybrac. Bedzie do odbioru pod koniec czerwca. Takze bedzie przerwa 3 tygodnie miedzy kociakami, tak jak ktos tu na forum sugerowal przy doko(a)coniu.
Awatar użytkownika
Karola

Post autor: Karola »

dzoana pisze:
Jennefer pisze:Ale moja kicia wygląda na zdjęciach jak aniołek przecież! ;-)
Heh mam nadzieję, że nie będzie za bardzo w nocy miauczeć bo inaczej wyląduję z nią w drugim pokoju :->
Jak to Ty z nią do innego pokoju?! Będziecie miały demokratyczną większość więc możecie co najwyżej chłopa z łaską do WASZEGO pokoju wpuścić! <lol> Gorzej jak się zawiąże koalicja przeciwko Tobie bo i tak się zdarza. Ale wtedy to samo szczęście duety męsko- kocie są super słodkie <mrgreen>
i z tym się zgadzam - u mnie było od początku powiedziane - nie śpi z nami w łóżku!! i co? i po pierwszej nocy kocisko śpi na TŻtowskich nogach, "bo to przecież nie pies, nie nauczysz posłuszeństwa..."
A miaukanie może się pierwszej nocy zdarzyć, z tęsknoty i stresu, poźniej raczej nie :)

Czekamy z Tobą!
Zablokowany