Jak to Ty z nią do innego pokoju?! Będziecie miały demokratyczną większość więc możecie co najwyżej chłopa z łaską do WASZEGO pokoju wpuścić! <lol> Gorzej jak się zawiąże koalicja przeciwko Tobie bo i tak się zdarza. Ale wtedy to samo szczęście duety męsko- kocie są super słodkie <mrgreen>Jennefer pisze:Ale moja kicia wygląda na zdjęciach jak aniołek przecież!![]()
Heh mam nadzieję, że nie będzie za bardzo w nocy miauczeć bo inaczej wyląduję z nią w drugim pokoju :->
Tamyio
- dzoana
Re: Tamyio
- Jennefer
Co racja to racja! Demokratyczna wiekszosc 
-
Slonick
Jennefer, nie martw sie, angielskie/irlandzkie koty nie robia miau tylko meow, ktore jest znacznie przyjemniejsze dla ucha meza i na pewno bedzie go wylacznie usypialo. A jak podrapie za uszkiem to moze i "purr" zrobia. <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Fhancuskie robia MAUUU, bez "i".
Ale moja Missy miauczy po polsku <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O, to mój kot z dzieciństwa był Fhancuzemyamaha pisze:Fhancuskie robia MAUUU, bez "i".
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Też mam gadułę w domu 
I to okroooopną
<serce>
I to okroooopną
- Jennefer
Slonick a Ty juz masz swojego kotka czy jeszcze czekasz?Slonick pisze:Jennefer, nie martw sie, angielskie/irlandzkie koty nie robia miau tylko meow, ktore jest znacznie przyjemniejsze dla ucha meza i na pewno bedzie go wylacznie usypialo. A jak podrapie za uszkiem to moze i "purr" zrobia. <mrgreen>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Mój tez gaduła
ale to jest miłe wiec się nie martw <rotfl>
ale to jest miłe wiec się nie martw <rotfl>
-
Slonick
Jennefer, na razie czekam na drapak, Ruffi wczoraj go wyslal, wiec pewnie w przyszlym tygodniu dojdzie. Czekam tez na transporter itp. Sama wiesz ile to zakupow:) A co do kotow, to jedziemy 4 maja obejrzec dwa niebieskie, wybrac jednego z nich i zaplacic zadatek. Do odbioru bylby w polowie lipca dopiero. 6 maja jedziemy do drugiej hodowli obejrzec dwa bialoniebieskie bikolory i tez jednego wybrac. Bedzie do odbioru pod koniec czerwca. Takze bedzie przerwa 3 tygodnie miedzy kociakami, tak jak ktos tu na forum sugerowal przy doko(a)coniu.
- Karola
i z tym się zgadzam - u mnie było od początku powiedziane - nie śpi z nami w łóżku!! i co? i po pierwszej nocy kocisko śpi na TŻtowskich nogach, "bo to przecież nie pies, nie nauczysz posłuszeństwa..."dzoana pisze:Jak to Ty z nią do innego pokoju?! Będziecie miały demokratyczną większość więc możecie co najwyżej chłopa z łaską do WASZEGO pokoju wpuścić! <lol> Gorzej jak się zawiąże koalicja przeciwko Tobie bo i tak się zdarza. Ale wtedy to samo szczęście duety męsko- kocie są super słodkie <mrgreen>Jennefer pisze:Ale moja kicia wygląda na zdjęciach jak aniołek przecież!![]()
Heh mam nadzieję, że nie będzie za bardzo w nocy miauczeć bo inaczej wyląduję z nią w drugim pokoju :->
A miaukanie może się pierwszej nocy zdarzyć, z tęsknoty i stresu, poźniej raczej nie
Czekamy z Tobą!