ANGUS

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Jennefer

Re: ANGUS

Post autor: Jennefer »

Ja pozbyłam się fikusa ale storczyki zostawiam.
Cieszę się, że masz już prawie wszystko :-) ja dopiero zostanę bankrutem po złożeniu zamówienia w zooplusie <lol>
A w przyszłym tygodniu będzie już transporter i drapak.
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Dziękuje Dorszko, szczęście że chociaż storczyki ze mną zostaną.
Jennefer ja właśnie przez zooplusa zbankrutowałam :) wszystko już stoi na swoim miejscu i czeka a tu ponad miesiąc jeszcze...
Wam także śnią się po nocach koty? Już od tygodnia jestem nawiedzana w snach przez koty różnej maści i płci i przez to jeszcze gorzej dłuży mi się czas do przyjazdu Angusa. Chyba dopadła mnie brytoza :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Mi też śniły się koty, jak czekałam na swoje Pumpelki :-)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

kleoska7 pisze:Już od tygodnia jestem nawiedzana w snach przez koty różnej maści i płci i przez to jeszcze gorzej dłuży mi się czas do przyjazdu Angusa. Chyba dopadła mnie brytoza :kotek:
Oj tak, tak znam to uczucie :) aaa najfajniejsze jest to, gdy kić już zamieszka z nami i przez pół nocy skacze po nas domagając się drapania brzuszka <lol> ale jak zrobi słodkie mrrrr to zaraz człowiekowi przechodzi foch :)
Awatar użytkownika
Jennefer

Podejrzewam, że kotki zaczną mi się śnić po zrobieniu zamówienia z zooplusa <rotfl>
Slonick

Post autor: Slonick »

Dobrze ze ja prawie nigdy nie pamietam snow. Widze ze jest nas troje oczekujacych i niestety ja bede czekal najdluzej :/
Awatar użytkownika
Jennefer

kleoska a jak czesto wysylaja Ci zdjecia z hodowli? Bo mi co tydzien ale w ostatni weekend nic nie dostalam i zaczynam sie martwic...Wiem, ze jestem przewrazliowiona ale czulabym sie lepiej jakbym dostala jakies zdjatko z moim Malenstwem :-)
P.S. zamowienie z Zooplusa juz do mnie idzie. Widzialam, ze dostane nawet jakis prezent powitalny, ciekawe jaki :-D
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Jennefer i tak masz dobrze, ja dostaję co jakieś 2-3 tygodnie. Teraz się przypomnę o zdjęcie jak Angus skończy dwa miesiące. Jest problem z robieniem mu zdjęć, prawie zawsze dupkę mi na zdjęciach pokazuje ;-))
ooo ja nie dostałam prezentu no chyba że to jest rabat na karmy to wtedy tak :)
Slonick a ile Ty musisz czeka na swojego kociaka?
Awatar użytkownika
Jennefer

Ja zrobilam zamowienie na 90 euro minus 5% rabatu, ale dostawe mam gratis powyzej 69 euro. Wiec nie wiem...nie dostalam jeszcze paczki ale widzialam w spisie rzeczy zamowionych, ze jest Willkommen Geschenk - pewnie jakis drobiazg.
ja jak nie dostaje wiesci o Malej ponad tydzien to juz chodze po scianach <mrgreen> mam bardzo zaawansowana brytoze <rotfl>
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Tak czytam to co piszecie i widzę siebie jeszcze miesiąc temu :) .Też co weekend dostawałam zdjęcia, a i tak zawsze pare dni wcześniej pisałam do p.Oli co u małego <gwiżdże> .Doskonale rozumiem że ciężko się czeka na fotki małego skarbeczka
Zablokowany