ANGUS
- Jennefer
Re: ANGUS
Ja pozbyłam się fikusa ale storczyki zostawiam.
Cieszę się, że masz już prawie wszystko :-) ja dopiero zostanę bankrutem po złożeniu zamówienia w zooplusie <lol>
A w przyszłym tygodniu będzie już transporter i drapak.
Cieszę się, że masz już prawie wszystko :-) ja dopiero zostanę bankrutem po złożeniu zamówienia w zooplusie <lol>
A w przyszłym tygodniu będzie już transporter i drapak.
- kleoska7
Dziękuje Dorszko, szczęście że chociaż storczyki ze mną zostaną.
Jennefer ja właśnie przez zooplusa zbankrutowałam
wszystko już stoi na swoim miejscu i czeka a tu ponad miesiąc jeszcze...
Wam także śnią się po nocach koty? Już od tygodnia jestem nawiedzana w snach przez koty różnej maści i płci i przez to jeszcze gorzej dłuży mi się czas do przyjazdu Angusa. Chyba dopadła mnie brytoza
Jennefer ja właśnie przez zooplusa zbankrutowałam
Wam także śnią się po nocach koty? Już od tygodnia jestem nawiedzana w snach przez koty różnej maści i płci i przez to jeszcze gorzej dłuży mi się czas do przyjazdu Angusa. Chyba dopadła mnie brytoza
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Oj tak, tak znam to uczuciekleoska7 pisze:Już od tygodnia jestem nawiedzana w snach przez koty różnej maści i płci i przez to jeszcze gorzej dłuży mi się czas do przyjazdu Angusa. Chyba dopadła mnie brytoza
- Jennefer
kleoska a jak czesto wysylaja Ci zdjecia z hodowli? Bo mi co tydzien ale w ostatni weekend nic nie dostalam i zaczynam sie martwic...Wiem, ze jestem przewrazliowiona ale czulabym sie lepiej jakbym dostala jakies zdjatko z moim Malenstwem :-)
P.S. zamowienie z Zooplusa juz do mnie idzie. Widzialam, ze dostane nawet jakis prezent powitalny, ciekawe jaki
Pozdrawiam!
P.S. zamowienie z Zooplusa juz do mnie idzie. Widzialam, ze dostane nawet jakis prezent powitalny, ciekawe jaki
Pozdrawiam!
- kleoska7
Jennefer i tak masz dobrze, ja dostaję co jakieś 2-3 tygodnie. Teraz się przypomnę o zdjęcie jak Angus skończy dwa miesiące. Jest problem z robieniem mu zdjęć, prawie zawsze dupkę mi na zdjęciach pokazuje 
ooo ja nie dostałam prezentu no chyba że to jest rabat na karmy to wtedy tak
Slonick a ile Ty musisz czeka na swojego kociaka?
ooo ja nie dostałam prezentu no chyba że to jest rabat na karmy to wtedy tak
Slonick a ile Ty musisz czeka na swojego kociaka?
- Jennefer
Ja zrobilam zamowienie na 90 euro minus 5% rabatu, ale dostawe mam gratis powyzej 69 euro. Wiec nie wiem...nie dostalam jeszcze paczki ale widzialam w spisie rzeczy zamowionych, ze jest Willkommen Geschenk - pewnie jakis drobiazg.
ja jak nie dostaje wiesci o Malej ponad tydzien to juz chodze po scianach <mrgreen> mam bardzo zaawansowana brytoze <rotfl>
ja jak nie dostaje wiesci o Malej ponad tydzien to juz chodze po scianach <mrgreen> mam bardzo zaawansowana brytoze <rotfl>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Tak czytam to co piszecie i widzę siebie jeszcze miesiąc temu
.Też co weekend dostawałam zdjęcia, a i tak zawsze pare dni wcześniej pisałam do p.Oli co u małego <gwiżdże> .Doskonale rozumiem że ciężko się czeka na fotki małego skarbeczka