Caesar Agilis Cattus*Pl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Dorotka.Nie zamordujesz,bo Czesia nie osierocisz przecież :-P
Fotki już zrobione,tylko nie obrobione,wiesz,że mało czasowa ostatnio jestem,ale się postaram.Nie będzie tylko kokardowych fotek,bo Car postawił na ogrodnictwo i mieszka na balkonie.Sama się wkrótce przekonasz,że ciężko Ci będzie futrzaki w domu utrzymać,jak tylko oddasz im Twój odmieniony balkon we władanie :-)

Jo'ann -dziękujemy :kwiatek:
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Witajcie Kochani po dłuuuugiej przerwie,ale tak czasami już jest.O wszystkim opowie Wam Czesio,ja tylko korzystając z okazji chciałabym podziękować naszej Kamieńskiej Cioci,a te fotki ze specjalną dedykacją:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Jest i Czesio <serce> .
Pańcia to tak średnio się spisała z tymi dwoma zdjęciami, po takim oczekiwaniu to już można było powklejać więcej :hammer:
Czekamy na newsy :-)
Awatar użytkownika
Caesar
Agilisowy Rezydent
Hodowla: Agilis Cattus*PL

Post autor: Caesar »

No cześć!
Wreszcie się dopchałem do przycisków z telewizorkiem.I tak potrzeba było święta,żebym mógł coś napisać do Was.Cały czas tylko Czesiu to Czesiu tamto a Czesiu sam ze wszystkim :-x
Ona zmieniła pracę i nie dość,że MAŁO jest w domu,zostawiając mnie SAMEGO to jeszcze wszystko w MOICH łapkach i na MOJEJ główce ;-(
Strasznie jestem zapracowany;
i w kuchni
Obrazek
i o roślinki dbać <mrgreen>
Obrazek
i na balkonie wszystkiego doglądać
Obrazek
Obrazek
no zasypiam "w locie" z tego przepracowania
Obrazek

no ale co;jestem mądrym kotkiem i rozumiem,że muszę pomóc,bo Ona też bywa zmęczona,ale kiedy wraca z pracy zawsze ze mną szaleje.Wiem,że Ona czasem chciałaby mieć chwilę dla siebie,albo chciałaby pogadać z tą ulubioną Ciotką od tej fajnej zabawki,ale ja nie umiem się powstrzymać i im przeszkadzam. <oops> ...bo Ona jest tylko moja i już.....a dziś mamy malutkie święto ,bo dwa lata temu się poznaliśmy,a jutro będzie dwa lata jak razem mieszkamy <!>

...dwa latka,no no....to właściwie Ona ma rację,co tu więcej pisać.....
Obrazek
tu trzeba wątki młodzieży podglądać <!>

I na koniec(bo to nie tylko moje i Onej święto) : Mamie Dorszce,Kociarze.Wszystkim Ciociom i Wujkom też ;-)),którzy tu zaglądali i się mną zachwycali ze specjalną dedykacją

Obrazek

<serce> <serce> <serce> dla Was i do następnej rocznicy.

Wasz Czesio.
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Ja się tak domyślałam Czesiulku <suchy> , że Ty teraz to prawdziwy obóz pracy masz :-x
Wiesz co ? <diabeł> do głowy mi nie przyszło , że Ula to taka materialistka jest <zły> żeby cały dom na Twoim łeputku był..... Nie rozumiem tutaj czegoś <suchy> bo ciągle tylko opowiada, że czasu jej na wszystko brakuje......

Ula nam Ciebie tak długo nie pokazywała bo chyba zabiedzony z tego przepracowania byłeś <mrgreen>
Mam nadzieję, że o urlopie dla Ciebie pomyśli :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja wszystko rozumiem, praca i te rzeczy... Ale co znaczy to "Do następnej rocznicy!" ?!
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Dorszka pisze:Ja wszystko rozumiem, praca i te rzeczy... Ale co znaczy to "Do następnej rocznicy!" ?!
no Car obfocony,przedstawiony,pokazany,opisany to chyba zostały nam już "raporty kontrolne"? <diabeł>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Raporty można też komisyjnie na forum <diabeł>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Hihi ... no tak Czesiulku ciezki los domowego kotka. Świetnie sobie radzisz i garulacje z okazji rocznicy :roza: :tort: :kotek:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

To może Czesiulku poproś o kocią pomoc domową <?> <mrgreen>
ODPOWIEDZ