Kuka, z domu Eliza DOMISIE*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
Pastus
Dziękujemy za ciepłe powitanie :-)
ahh.. ta Kuka.. psotnica niemożliwa. Od wczoraj nasz kot intensywnie poluje, na wszystko. Zagląda do każdej dziury, wchodzi do każdej możliwej reklamówki, każdy karton nosi ślady kotowej wizyty. Kuka jest wszędzie!
..ale dobrze jest wrócić do domu po cięzkim dniu i uciec od ludzi w świat małego, niebieskiego kotka. ot co!
Kotek bardzo kocha swoją myszkę!

Kupiłam ja kota w worku,

ale kot bardzo lubi swój worek! <lol>

ahh.. ta Kuka.. psotnica niemożliwa. Od wczoraj nasz kot intensywnie poluje, na wszystko. Zagląda do każdej dziury, wchodzi do każdej możliwej reklamówki, każdy karton nosi ślady kotowej wizyty. Kuka jest wszędzie!
Kotek bardzo kocha swoją myszkę!

Kupiłam ja kota w worku,

ale kot bardzo lubi swój worek! <lol>

-
Pastus
..się nam troszkę kotek pochorował, i to z naszej winy
Splot nieszczęśliwych wydarzeń spowodował, że nie wyrobiliśmy się z remontem mieszkania, a to dotychczasowe trzeba było opuścić i na gwałt się przeprowadzaliśmy. a kotki bardzo źle znoszą pył, brud i liczne remontowo-budowlane specyfiki, skończyło się na łzawieniu oczek i lekkim zapaleniu dróg oddechowych
ale pan doktor zbadał, leki przepisał i zdrówko oraz nastrój do psot powracają :-) dopóki nie ogarniemy się z mieszkaniem Kukę oddałam 'na przechowanie' siostrze. Serducho mi pęka za każdym razem kiedy wpadam w odwiedziny i muszę odejść bez mojego stworka ale tłumaczę sobie, że to dla jej dobra, bo to chyba jedyne dobre rozwiązanie.
moja mordeczka od maleńkości 'usmarowana mleczkiem' (to w tych białych plamkach zakochałam się od pierwszego wejrzenia)

w ogóle o co tyle zamieszania z ta kulką, wystarczy włożyć łapkę i piłka sama przylatuje i odlatuje..

ale i to potrafi być męczące :-P

zdjęcia robione telefonem, stąd kiepska jakość ale Kukunia tak urosła, że musiałam się tym z Wami podzielić!
p.s. a tunel zrobił furorę dopiero po 2 w nocy i generalnie o tej właśnie porze jest najatrakcyjniejszy. <lol>
moja mordeczka od maleńkości 'usmarowana mleczkiem' (to w tych białych plamkach zakochałam się od pierwszego wejrzenia)

w ogóle o co tyle zamieszania z ta kulką, wystarczy włożyć łapkę i piłka sama przylatuje i odlatuje..

ale i to potrafi być męczące :-P

zdjęcia robione telefonem, stąd kiepska jakość ale Kukunia tak urosła, że musiałam się tym z Wami podzielić!
p.s. a tunel zrobił furorę dopiero po 2 w nocy i generalnie o tej właśnie porze jest najatrakcyjniejszy. <lol>