Kuka, z domu Eliza DOMISIE*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Witamy pięknisię :kotek:
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Witam nowa panne.
a_pqa

Post autor: a_pqa »

Cypisek również wita :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Ja spóźniona wielce, ale również bardzo serdecznie witam na forum :-)
Pastus

Post autor: Pastus »

Dziękujemy za ciepłe powitanie :-)

ahh.. ta Kuka.. psotnica niemożliwa. Od wczoraj nasz kot intensywnie poluje, na wszystko. Zagląda do każdej dziury, wchodzi do każdej możliwej reklamówki, każdy karton nosi ślady kotowej wizyty. Kuka jest wszędzie! ;-) ..ale dobrze jest wrócić do domu po cięzkim dniu i uciec od ludzi w świat małego, niebieskiego kotka. ot co!

Kotek bardzo kocha swoją myszkę!
Obrazek

Kupiłam ja kota w worku,
Obrazek

ale kot bardzo lubi swój worek! <lol>
Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Toż to kolejny Ikeowy szczurek w posiadaniu forumowych łapek !!!
Pastus

Post autor: Pastus »

..się nam troszkę kotek pochorował, i to z naszej winy ;-( Splot nieszczęśliwych wydarzeń spowodował, że nie wyrobiliśmy się z remontem mieszkania, a to dotychczasowe trzeba było opuścić i na gwałt się przeprowadzaliśmy. a kotki bardzo źle znoszą pył, brud i liczne remontowo-budowlane specyfiki, skończyło się na łzawieniu oczek i lekkim zapaleniu dróg oddechowych :-| ale pan doktor zbadał, leki przepisał i zdrówko oraz nastrój do psot powracają :-) dopóki nie ogarniemy się z mieszkaniem Kukę oddałam 'na przechowanie' siostrze. Serducho mi pęka za każdym razem kiedy wpadam w odwiedziny i muszę odejść bez mojego stworka ale tłumaczę sobie, że to dla jej dobra, bo to chyba jedyne dobre rozwiązanie.

moja mordeczka od maleńkości 'usmarowana mleczkiem' (to w tych białych plamkach zakochałam się od pierwszego wejrzenia)
Obrazek

w ogóle o co tyle zamieszania z ta kulką, wystarczy włożyć łapkę i piłka sama przylatuje i odlatuje..
Obrazek

ale i to potrafi być męczące :-P
Obrazek

zdjęcia robione telefonem, stąd kiepska jakość ale Kukunia tak urosła, że musiałam się tym z Wami podzielić!

p.s. a tunel zrobił furorę dopiero po 2 w nocy i generalnie o tej właśnie porze jest najatrakcyjniejszy. <lol>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Kuka jest śliczną dziewczynką. :-)
Zablokowany