Inky i Indygo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Slonick

Re: Inky i Indygo

Post autor: Slonick »

Taka mala zagadka dla tych, ktorzy mowia, ze jest duza roznica miedzy tymi kociakami. Pytanie oczywiscie, ktory z czworki rodzenstwa to Inky? Dla ulatwienia niektore wywalaja podwozia do gory <lol> a sa dwie kobitki i dwoch panow, co znaczaco zaweza obszar poszukiwan <gwiżdże>

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FDmiVNMc3I[/youtube]

Dodam, ze ja niestety nie mam pojecia <oops>
magkal

Post autor: magkal »

Witamy i my
Cudne nieporadne kulki <zakochana>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

ten co poszedl sobie jako pierwszy ma najbardziej panoramiczna glowe, wiec obstawiam,ze to ten :) hehehe ja nie wiem, kazdy kociak jest inny :)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

już sobie upatrzyłam Twojego bikolorka - niebieściaki wiadomo rządzą, ale ten bi - jest przesłodki. No i jak cudnie, że maluchy od razu będą razem i sie zaprzyjaźnią i ominą Cię wszelkie trudności związane z późniejszym dokacaniem :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

no w końcu we własnym wątku ... <mrgreen>
Indygo to cudowny rozkoszniak ... lubię takie małe ciapki ... ale za to jaki żywy, skory do zabawy ...
jest prześliczny ...
Piękny duet będziecie mieli ... <zakochana>
no to już niedługo rozpoczniemy intensywne odliczanie ... <ok>
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Ja obstawiam na tego co na pleckach do samego końca został :D
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

a ja spóźniona, witam serdecznie :-) drapak podziwiałam, teraz czekam z Wami na maluszki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Uffff nareszcie sie tu dokopalam, no ale sam przyznaj, Slonick'u, ze po tytule watku rozpoznac sie Cie nie dalo, wiec moje spoznienie jest wytlumaczone <mrgreen> (i mam nadzieje wybaczone).
Od razu mowie, ze I-watek dodaje od teraz do "ulubionych do ktorych trzeba zajrzec, nawet jak w biurze urwanie glowy" ;-))
Mam tez "problem", zupelnie nie umiem wybrac, ktory z Twoich kotkow bedzie moim ulubiencem <lol> : Inky jest przecudny z tym swoim okraglym pulchnym lepkiem <zakochana>
No ale Indygo jest mini-Tamisiem, a do tego jeszcze ciaptus....
A ja ciaptusy to <serce> najbardziej.... takie wiesz, co sie o wlasne laputki potykaja albo wpadaja do miski z jedzeniem, albo do wszystkiego sa ostatni (patrz : Asterixiatko z Mikolowki <zakochana> <zakochana> <zakochana> ).

Chyba sie (z Toba) nie doczekam konca czerwca, ah ah ah <ok>
Slonick

Post autor: Slonick »

No Yamaha, widze ze prace domowa zadana przez forumowiczki odrabiasz dzielnie i rzetelnie. Nie chce byc nigdy Twoim klientem w pracy, lol, jak Ty cale dnie na forum poswiecasz <lol>. Czasem sie zastanawiam czy my nie pracujemy w filiach tej samej firmy <mrgreen>
Ja oczekiwanie umilam sobie kupowaniem wyprawki (dzieki Jennefer) oraz podziwianiem innych kociakow na forum. Mam nawet nowe zdjecia Indygo z weekendu, ale w takiej jakosci ze szkoda na forum wrzucac <wsciekly>. No ale tak angielskie hodowle podchodza do tematu. W Polsce pelna profeska, a tutaj.... szkoda gadac. Az sie zaczalem rozgladac za aparatem fotograficznym, bo nasz ma chyba z 10 lat juz. Zaczalem ogarniac temat lustrzanek i chyba sie poddam, bo sie pogubilem w parametrach obiektywow :/
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Inky- pierwsze co mi się rzuciło w oczy to cudowne różowe poduchy ale przy Indygo wymiękłam, nie dość że jego imię mnie tu niczego nie świadomą przyciągnęło to jeszcze te pysio <zakochana> nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak będzie wyglądał kiedy podrośnie. Fantastyczne kociaki, gratuluję wyboru :-)
Zablokowany