Inky i Indygo
- yamaha
- Genius Loci
Re: Inky i Indygo
Dawaj nowe fotki, nie wyglupiaj sie !
Jakosc jest malo istotna, byle kota bylo widac to bedzie juz DOBRZE <lol>
Jakosc jest malo istotna, byle kota bylo widac to bedzie juz DOBRZE <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Yamaha ma rację, dawaj fotki :-) My tu raczej zwracamy uwagę na koty, a nie jakość zdjęć <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Popieram
-
Tak jak pisalem, za bardzo sie pani hodowczyni(?) a moze hodowlanka(?), taka kocia przedszkolanka :-) nie postarala.
Caly gang w komplecie, przynajmniej dzieki noskowi nie mam problemu z lokalizacja Indygo. Pani musi miec niezle jazdy przy tylu rozrabiakach. Ciekawe co im obiecala ze sie tak zebraly i grzecznie czekaja.
Oraz Indygo w (prawie) pelnej krasie
Zdjec Inkiego nie posiadam, ale bede meczyl i dreczyl az wydebie.
Dzis i jutro w planach dalsze kompletowanie wyprawki, tak zeby zostal tylko zwirek i jedzenie na samym koncu przed przybyciem maluchow.
Caly gang w komplecie, przynajmniej dzieki noskowi nie mam problemu z lokalizacja Indygo. Pani musi miec niezle jazdy przy tylu rozrabiakach. Ciekawe co im obiecala ze sie tak zebraly i grzecznie czekaja.
Oraz Indygo w (prawie) pelnej krasie
Zdjec Inkiego nie posiadam, ale bede meczyl i dreczyl az wydebie.
Dzis i jutro w planach dalsze kompletowanie wyprawki, tak zeby zostal tylko zwirek i jedzenie na samym koncu przed przybyciem maluchow.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale fajna gromadka :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zdjęcie grupowe boskie
Indygo jeszcze bardziej
Indygo jeszcze bardziej
- yamaha
- Genius Loci
Rajuuuuuuuuuuuuuuuu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale slodkie widoki (no i fotki wcale nie takie zle, nie narzekaj <mrgreen> )
Takie stadko i tak grzeczniutko pozuje do zdjecia.... poprzyklejala je do wykladziny "Kropelka", na pewno <lol>
11 takich brzdacow... to musi byc wieczorem (i nad ranem !) Pani Hodowczyni wesolo <lol>
(a Indygo z przyzwyczajeniem sie "do nowego brata" tez nie bedzie mial klopotu <lol> )
Ale slodkie widoki (no i fotki wcale nie takie zle, nie narzekaj <mrgreen> )
Takie stadko i tak grzeczniutko pozuje do zdjecia.... poprzyklejala je do wykladziny "Kropelka", na pewno <lol>
11 takich brzdacow... to musi byc wieczorem (i nad ranem !) Pani Hodowczyni wesolo <lol>
(a Indygo z przyzwyczajeniem sie "do nowego brata" tez nie bedzie mial klopotu <lol> )
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Jaka fajna banda bobasowych ogonków <zakochana>
-
Dostalem w miare aktualne zdjecie Inkiego... w kazdym razie tak twierdzi hodowca. Jak dla mnie to moglaby mi przyslac zdjecie chomika dlugowlosego i pewnie bym lyknal... nadal za pioruna nie rozrozniam
Ale co tam, co bym od niej nie przywiozl 21 czerwca, nazwe Inky i bede kochal jak swoje <diabeł>
Ale co tam, co bym od niej nie przywiozl 21 czerwca, nazwe Inky i bede kochal jak swoje <diabeł>
- Arla
<lol> Rozbawiłeś mnie tym tekstem.Slonick pisze:Ale co tam, co bym od niej nie przywiozl 21 czerwca, nazwe Inky i bede kochal jak swoje <diabeł>