Xavier vel Wedel & Ives
- Madziowa
Re: Xavier vel Wedel
Nic dziwnego , skoro taki słodziak z kociaka. U nas było tak samo ... TŻ najpierw pukał się w czoło widząc moje wariactwo. A teraz?????? W nocy jak śpi mu na nogach to DELIKATNIUTKO się obraca , żeby Lalunia nie spadła 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Madziowa pisze:Nic dziwnego , skoro taki słodziak z kociaka. U nas było tak samo ... TŻ najpierw pukał się w czoło widząc moje wariactwo. A teraz?????? W nocy jak śpi mu na nogach to DELIKATNIUTKO się obraca , żeby Lalunia nie spadła
Ach Ci TŻ
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Becia pisze:Cudowny czekoladek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Już się zastanawiajcie w jakim kolorze będzie drugi kotek <mrgreen>
Ha. Ja już wiem. Jakiś kremaczek ,może być pręgowany colourpoint,albo płowy colourpoint ,albo liliowy pręgowany colourpoint. <mrgreen>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Pointy to jest to
Tak, wiem że się powtarzam
Tak, wiem że się powtarzam
-
xennaextra
Ze sporym opóźnieniem, ale przesyłam głaski dla czekoladowego cudeńka 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy i wzajemnie 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny ,bardzo Was proszę.Szukam i szukam ,ale nie znalazłam kompletnych informacji, lub są one rozbieżne
odnośnie kwiatów doniczkowych. Czy :
storczyk cymbium ,
storczyk phalaeonopsis,
skrzydłokwiat,
wężownica-język teściowej <mrgreen> ,
zamiokulkas,
juka,
anturium,
ficus ginseng
są trujące dla kociaka?
Większość kwiatów poupychałam w miejsca niedostepne dla kociaka (przynajmniej na razie),ale wolałabym wiedzieć ,które mogą mu zaszkodzić.
storczyk cymbium ,
storczyk phalaeonopsis,
skrzydłokwiat,
wężownica-język teściowej <mrgreen> ,
zamiokulkas,
juka,
anturium,
ficus ginseng
są trujące dla kociaka?
Większość kwiatów poupychałam w miejsca niedostepne dla kociaka (przynajmniej na razie),ale wolałabym wiedzieć ,które mogą mu zaszkodzić.
- Agnes
Skrzydłokwiat jest trujący, ja swojego wyniosłam do pracy, dalej cieszy me oczy <mrgreen>
Storczyki phalaeonopsis, mam 4, sporo z nas takowe posiada, nietrujące :-) Maga to guru storczykowy, wiec jej mozesz podpytac
temat przez nią utworzony http://forum.agiliscattus.pl/viewtopic.php?f=24&t=1587 i jej (jak i pozostalych dziewczyn) storczyki :-)
Storczyki phalaeonopsis, mam 4, sporo z nas takowe posiada, nietrujące :-) Maga to guru storczykowy, wiec jej mozesz podpytac
temat przez nią utworzony http://forum.agiliscattus.pl/viewtopic.php?f=24&t=1587 i jej (jak i pozostalych dziewczyn) storczyki :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dzięki bardzo <pokłon> :-)
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Ja tam nie jestem obiektywna jako hodowca pręgowanych colourpointów, ale doskonały wybór i preferencje kolorystyczne hehe <lol>Beate pisze: Ha. Ja już wiem. Jakiś kremaczek ,może być pręgowany colourpoint,albo płowy colourpoint ,albo liliowy pręgowany colourpoint. <mrgreen>
Bo jak to mawia Kamiko - prążki na pointowych pysiach działają na mnie uspokajająco <lol>
Wiem, jak wszyscy lubimy tutaj to pytanie - ale może jakieś małe zdjątko Wedelka? <oops>