Inky i Indygo
- Ada
Re: Inky i Indygo
- piekny Kocurek....i zapewne trafił odpowiednio, bo czuje się u siebie od pierwszej chwili.... <ok>
- i do twarzy mu w błękitnym.... <mrgreen>
- i do twarzy mu w błękitnym.... <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<lol>Slonick pisze:Nie dosc ze dzdzownica to jeszcze chyba spod fabryki ursusa wykopana, bo mruczy jak rasowy traktor!!
Dżdżowniczka jest czarująca <serce> Nie mogę od niej oczu oderwać <serce>
Fajnie, że drapak się spodobał. Stoi w świetnym miejscu
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Dżdżownica jest fantastyczna. I z wyglądu, i z charakteru <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
Slonick
Na razie to mi Jeneffer wykrakala i wychodzi z niego diabelek. Jak spi to spi (kolejny etap spi na nas), ale jak sie obudzi to jakby sie szaleju najadl. Bryka tak, ze strach czy sobie nic nie zrobi <shock>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pamiętam jaki mój Boguś był rozbrykany jak był taki malutki. Ganiał jak torpeda i obijał się o wszystko co możliwe na zakrętach a ja miałam przerażenie w oczach, że mi się kocio w pół złamie. Przeżył ten okres cały i zdrowy <mrgreen>
- Jennefer
Podobno Brysi nie są za spaecjalnie zgrabne w ruchu <mrgreen> moja dziś leciała za piłeczką i wpadła w karton <shock>
Przed chwlą siedziała koło mnie na kanapie i zobaczyła muchę i skoczyła z pazurkami na moje nogi, bo były wyżej, a ja mam tylko spodnie od dresów na sobie. Bolało jak cholera <lol>
Przed chwlą siedziała koło mnie na kanapie i zobaczyła muchę i skoczyła z pazurkami na moje nogi, bo były wyżej, a ja mam tylko spodnie od dresów na sobie. Bolało jak cholera <lol>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Fajne fotki ,a maly cudnie wszędobylski
.Taki już zadomowiony i zadowolony widać 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Skoro bryka, znaczy że zdrowy <lol> Tylko się cieszyć
Jak podrośnie, to osiągi prędkości spadną
Jak podrośnie, to osiągi prędkości spadną
-
Slonick
No tylko to podrastanie troche trwa, a on polubil prace na wysokosciach... wczoraj sie szykowal na skoki z gornej rozety drapaka na kinkiet na scianie, ktory jest ponad pol metra od niego i nie ma szans zeby wytrzymal skok (kinkiet, bo co do kota nie jestem pewny). Zona poduszki juz mu porozkladala pod spodem w razie W. Chcial tez z drapaka wlazic na rurke od karnisza <strach> . Zdarzyl sie tez w srodku nocy zaplatac w wertikale(?) w naszej sypialni i trzeba go bylo wyplatywac... No ale pewnie wszyscy na tym forum przez to przechodzili... wiec dobrze bedzie i tego sie trzymamy.
- Joanna P.
Taa ... niskopienne brytki ... Ty na pewno brytyjczyka kupiłeś ?
Miziaki dla alpinisty
Miziaki dla alpinisty