PUFA
- nikaxx
tak zdecydowanie innego tak pięknego i wymarzonego prezentu nie mogliśmy sobie nawet wyobrazić.
17 kwietnia bralismy ślub i dostaliśmy kopertę ze zdjęciami Pufy tzn wtedy nazywała się Ramona z hodowli Pluszak PL
. Okazało się że na kotkę musimy poczekac do końca miesiąca -jejku jak to się dłużyło:) nawet nie chcę sobie tego przypominac 
Aż tu któregoś dnia po powrocie z pracy tj 24 kwietnia o godzinie 21:30 przyjechali całkiem niespodziewanie przyjaciele (którzy byli w konspiracji z moim P )i przywieźli małą niebieską kuleczkę
mój P przygotował w tajemnicy drapak transporter miseczki i pojechali go odebrać szybciej niż to było zaplanowanie. Bardzo dziękuję Pani Beacie że zgodziła się aby go odebrali chwilę wcześniej bo ja tęsknoty za tą kulką usychałam:)
Pierwsza noc była bardzo trudna Pufka nic nie jadła nie piła siedziała pod wanną a mi się serce krajało.Później już było tylko lepiej drugiej nocy przyszła do nas do łóżka i spała wczepiona w moją nogę
ech tak mnie wzięło na wspominki 
17 kwietnia bralismy ślub i dostaliśmy kopertę ze zdjęciami Pufy tzn wtedy nazywała się Ramona z hodowli Pluszak PL
Aż tu któregoś dnia po powrocie z pracy tj 24 kwietnia o godzinie 21:30 przyjechali całkiem niespodziewanie przyjaciele (którzy byli w konspiracji z moim P )i przywieźli małą niebieską kuleczkę
Pierwsza noc była bardzo trudna Pufka nic nie jadła nie piła siedziała pod wanną a mi się serce krajało.Później już było tylko lepiej drugiej nocy przyszła do nas do łóżka i spała wczepiona w moją nogę
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- kizior
- Hodowca
- nikaxx
mąz ma urodziny w listopadzie ;) zresztą obiecał mi że kupimy sobie sami drugiego kociaka w prezencie na nowe mieszkanie:) Nie wiedziałam że tak łatwo można dostać świra na punkcie Brytków
i że jeden to zdecydowanie za mało
ale dwa lata czekałam na Pufę mogę i jeszcze trochę poczekać na kolejną ślicznotkę 
- nikaxx
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Sprawdź dokładnie futerko, czy na pewno nie ma pchełek. Pchły można samemu zawlec na swojego kota schodząc np. po coś do piwnicy.
Jeśli nie, to obserwuj miśka. Może zmieniliście mu karmę? Stale to samo miejsce drapie? Nie ma tam zmian skórnych? Nic jej nie ugryzło?
Jak wszystko wygląda ok to tylko obserwowałabym, czy drapanie się nie nasila. Jak nadal będzie się drapać, w dodatku intensywniej, to trzeba do weta. A jak od czasu do czasu, to nie trzeba się denerwować. Każdego z nas czasem coś zaswędzi :-)
Jeśli nie, to obserwuj miśka. Może zmieniliście mu karmę? Stale to samo miejsce drapie? Nie ma tam zmian skórnych? Nic jej nie ugryzło?
Jak wszystko wygląda ok to tylko obserwowałabym, czy drapanie się nie nasila. Jak nadal będzie się drapać, w dodatku intensywniej, to trzeba do weta. A jak od czasu do czasu, to nie trzeba się denerwować. Każdego z nas czasem coś zaswędzi :-)