jak się macie? co u futerek?
Bella & Carlos
- Agnes
Re: Bella & Carlos
taaaa, obiecanki cacanki.... <diabeł> miało być więcej zdjęć Aguś <diabeł> a tu znowu kolejne tygodnie mijają, a bliźniaków jak nie było tak ni ma

- Angee
Leniwce pierwsza klasa
Ja tam bym nie miała nic przeciwko temu aby częściej i więcej fotek takich pięknych leniuszków tutaj w temacie się pojawiało <gwiżdże>
-
kotku
Hehe Meg jest fantastyczna! Uwielbiam tego jej pychola no <serce>
Pani weterynarz to jest jakaś dziwna. 3,5kg to ważył mój Morus jak miał 6 miesięcy i był chudy jak szkapa! A co dopiero brytyjczyk <shock> Na filmie jednak wygląda Kocinka na odżywioną w sam raz i z puckami jak aniołeczek. Gdzie tam jakieś from hell. Pff...
Pani weterynarz to jest jakaś dziwna. 3,5kg to ważył mój Morus jak miał 6 miesięcy i był chudy jak szkapa! A co dopiero brytyjczyk <shock> Na filmie jednak wygląda Kocinka na odżywioną w sam raz i z puckami jak aniołeczek. Gdzie tam jakieś from hell. Pff...
-
kotku
No dobra. Ale faux paux! Od pisania postów pomieszały mi się zakładki i to co wyżej do innego wątku <oops> Przepraszam.
A teraz do rzeczy
Piękne te Twoje leniwce. Carlos dostojny i poważny, że ach!
Może by tak odświeżyć wątek i wrzucić jakieś nowe fotki? <gwiżdże> Ja też się postaram w końcu wrzucić coś u siebie. Buziaki i pozdrowienia!
A teraz do rzeczy
Może by tak odświeżyć wątek i wrzucić jakieś nowe fotki? <gwiżdże> Ja też się postaram w końcu wrzucić coś u siebie. Buziaki i pozdrowienia!
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Oj Aguś... Ty to pewnie już ze mną nie będziesz gadać...Agnes pisze:taaaa, obiecanki cacanki.... <diabeł> miało być więcej zdjęć Aguś <diabeł> a tu znowu kolejne tygodnie mijają, a bliźniaków jak nie było tak ni ma![]()
jak się macie? co u futerek?![]()
U nas ok. Pracę jeszcze mam, choć premii kwartalnej nie dali <diabeł>
Pod koniec sierpnia wybieramy się na 2-tygodniowy urlop :-)
U futerek też dobrze. Jedynie Belluchnie przez bardzo długi czas strasznie się sypała sierść, więc od ponad tygodnia daję jej Wita-wet i już jest poprawa
Koty nie sposób ostatnio sfotografować w innej pozycji niż leżącej :-)
Leżenie synchroniczne <lol>

Pozdrawiamy
Zuza <lol> spoko. W naszym wątku jak najbardziej można się zachwycać innymi forumowymi kotami :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kocham wylegujące się koty <zakochana> <zakochana> <zakochana> Bello, Carlosie, jesteście cudowni <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie piękne dwa Leżaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
U mnie też tylko takie widoki <lol>
U mnie też tylko takie widoki <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Beciu, Soniu dzięki
Dochodzę do wniosku, że nasz wątek jest potwornie nudny <lol> Chyba czas napisać do Mago z prośbą o zmianę tytułu wątku na "Leżaki Bella & Carlos" <mrgreen>
Dochodzę do wniosku, że nasz wątek jest potwornie nudny <lol> Chyba czas napisać do Mago z prośbą o zmianę tytułu wątku na "Leżaki Bella & Carlos" <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehe strach pomyśleć na co ja bym musiała zmienić nazwę mojego wątku <strach> <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Soniu najlepiej na: "Fanklub Brysi i Tamiego" <mrgreen>Sonia pisze:Hehe strach pomyśleć na co ja bym musiała zmienić nazwę mojego wątku <strach> <lol>