Rosie

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Rosie

Post autor: MoniQ »

Foch konkursowy :)

<zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

kiedyś na forum bym konkurs, coś w stylu, pokaż nam swojego focha <lol> Rosie zajęłaby pierwsze miejsce <święty>
:kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Bahi, uważaj na siebie, szefa olej. Ty i córcia jesteście teraz najważniejsze :kwiatek:
Rosie będzie miała fajne legowisko z różowym koteczkiem do przytulenia <lol>
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Kochane jesteście <oops>
Właśnie najbardziej ciekawi mnie reakcja Rosie na małą dzidzię.
TŻ jest przeciwny bliskim kontaktom niemowlaków ze zwierzętami, nawet stwierdził, że do sypialni kota nie wpuści :hammer: ale po mału go przekonuję, że będzie wszystko dobrze, że kłaki i tak fruwają wszędzie, że Rosie prędzej za łóżko się schowa ze strachu niż podejdzie do małej. Za przykład czytam historię Anki i Lucka, pokazuję zdjęcia Pumpelkowej Oleńki i wiele innych, które zamieszczacie na forum. I to go uspokaja. Oczywiście ile razy usłyszałam, że jak w ciąży to trzeba się kota pozbyć?! <cenzura> ech... ja im na to, że kot był pierwszy ;-))
Na szczęście jeszcze mamy trochę czasu więc się na zapas nie martwimy.
Ale mam wrażenie, że Rosie czuje, że się coś święci.

P.S. Wózek specjalnie z szarym środkiem ;-))
Awatar użytkownika
bahi

Odświeżam wątek Rosie!
W końcu przyszły chłodne dni i człowiek ma siłę coś napisać.

Ostatni miesiąc minął nam dość upalnie, ugotowałyśmy się niesamowicie, kicia całymi dniami leżakowała, a ja razem z nią:
Obrazek

Obrazek

Teraz odzyskała siły, ma nową ulubioną zabawkę czyli słomkę (najlepsza z maca) i powoli się zaokrągla moja chudzinka:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W ogóle jest przekochana, przychodzi się przytulić, pilnuje mnie całymi dniami, chodzi za mną krok w krok, nawet w nocy gdy wstaję ona idzie ze mną (pewnie sprawdza czy wszystko ok) <zakochana>
Obrazek

Pozdrawiamy!
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

O, jak miło, że znowu możemy oglądąć piekną Rosie. Pańcia się zaokragla, to i kot robi to samo <lol>
Słomki górą!
Pozdrawiam razem z Lolkiem (on też się zaokrągla <lol>)
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

Post autor: SZYLKRECIA »

Rzeczywiście bardzo dostojna, poważna koteczka, przynajmniej na zdjeciach <mrgreen> Maluszek jeszcze, ale rośnie pannica :-D
No tak kocia kontrola niezastąpiona, trzeba zbadać czy wszystko się trzyma kupy "w posiadłości", czy Pańcia cała i zdrowa. Agent Rosie <rotfl>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Bahi, tak sobie wyobraziłam Ciebie leżącą obok Rosie, na plecach, na zimych panelach...i mało co z krzesła nie spadłam <lol>
Kochana koteńka, pilnuje swojej Pańci <serce> dobrze, że już po upałach :kotek: :kiss:
u nas słomeczka tak samo zdezelowana <mrgreen>
Awatar użytkownika
bahi

Agnes Ty się nie śmiej, bo rzeczywiście razem leżakowałyśmy a to na kanapie, a to na podłodze, do lodówki się nie zmieściłam niestety ;-)) Obie wyglądałyśmy jak siedem nieszczęść. Na szczęście już po upałach i myślę, że dzidzi też lepiej w tym brzuchu było niż by się miało gotować "na zewnątrz".
Aaaa teoretycznie zostały nam 4 tygodnie. Pomału zaczynam mieć stresa, ale przy takiej ochronie (Rosie) jestem bezpieczna! I codziennie powtarzam sobie nową mantrę: jeszcze poczekaj 2 tygodnie
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Życzę szczęśliwego rozwiązania :-) <ok>
Zablokowany