PUFA
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- nikaxx
tak naprawdę to w dwóch miejscach za uszkiem i pod brodą
Karmę ostatnio zmieniliśmy z Orjena na Acanę (chyba tak to się pisze )
do weta i tak mam się zgłosić za jakiś czas kontrolnie żeby sprawdził czy wszystko okej
Już sama nie wiem ...czy coś poważnego to jest czy sama sobie wymyślam bo za dobrze jest ;)
Karmę ostatnio zmieniliśmy z Orjena na Acanę (chyba tak to się pisze )
do weta i tak mam się zgłosić za jakiś czas kontrolnie żeby sprawdził czy wszystko okej
Już sama nie wiem ...czy coś poważnego to jest czy sama sobie wymyślam bo za dobrze jest ;)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jak pisze Maga - za uszkiem i pod brodą (ta broda szczególnie podejrzana) + zmiana karmy, stawiałabym na jakąś nietolerancję.
Futro trzeba dobrze obejrzeć na wszelki wypadek, najlepiej na grzbiecie przy ogonie, dokładnie pod włos przy skórze - gdyby jakaś pchła się zabłąkała, tam najszybciej znajdzie się ślady jej bytności, czyli odchody - takie malutkie czarne kuleczki. Samą pchę trudno namierzyć
Futro trzeba dobrze obejrzeć na wszelki wypadek, najlepiej na grzbiecie przy ogonie, dokładnie pod włos przy skórze - gdyby jakaś pchła się zabłąkała, tam najszybciej znajdzie się ślady jej bytności, czyli odchody - takie malutkie czarne kuleczki. Samą pchę trudno namierzyć
- nikaxx
Dziękuję zastosowałam się do zaleceń i wróciło do normy może to zmiana karmy tak na Pufcię wpłynęła jest już okej nie drapie się już prawie zupełnie <tańczy>
Oglądnełam futrzaka nic nie znalazłam
Dziękuję wam moje drogie
ps Uwielbiam to formum mam nadzieję że mój szef się nie dowie na co czasem przeznaczam mój czas w pracy <lol>
Oglądnełam futrzaka nic nie znalazłam
Dziękuję wam moje drogie
ps Uwielbiam to formum mam nadzieję że mój szef się nie dowie na co czasem przeznaczam mój czas w pracy <lol>
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Dopiero się dokopałam - ja także gratuluję pięknego mruczącego i niebieskiego prezentu ślubnego. Widzę, że wpadliście po uszy z tą kocią miłością
ale to bardzo dobrze.
Koteczka śliczna i widać na zdjęciach te iskierki w oczach. Myślę, że dokocenie to bardzo dobry pomysł, może drugi kot zrównoważy energię Pufci.
Wszystkiego dobrego i nie żałujcie zdjęć.
Koteczka śliczna i widać na zdjęciach te iskierki w oczach. Myślę, że dokocenie to bardzo dobry pomysł, może drugi kot zrównoważy energię Pufci.
Wszystkiego dobrego i nie żałujcie zdjęć.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: