<rotfl>MoniQ pisze:Żeby się dostać do jedzenia to dodatkowe 20 cm się znajdzie
Tamyio
- Jennefer
Re: Tamyio
- Jennefer
Kolejne szaleństwa z piórkami od magi
Kote od wczoraj wieczora coś napadło i biega mi po ścianach i rozrabia.

-
Slonick
Ja tez oczywiscie zagladam, tylko ostatnio troche chorowalem... a nie czekaj... na wakacjach bylem 
Rosnie Ci pieknie. Fajnie ze sie powrot udal, no i caly wyjazd takze. Pewnie kolejne beda juz latwiejsze.
No i kciuki za sterylke. U nas hurtem polecimy pod koniec wrzesnia i przy okazji zachipujemy.
Rosnie Ci pieknie. Fajnie ze sie powrot udal, no i caly wyjazd takze. Pewnie kolejne beda juz latwiejsze.
No i kciuki za sterylke. U nas hurtem polecimy pod koniec wrzesnia i przy okazji zachipujemy.
- Agnes
Maga uszcześliwiła już chyba większość futerek na forum <lol> ale kociaste mają radoche :-) Tami akrobatka 
- Jennefer
Postanowiłam, że skorzystam z odrobiny czasu wolnego i napiszę co u nas słychać :-)
Mamy już 6 miesięcy i 2 tygodnie. Tamisia przytyła przez ostatnio tydzień i waży już 2,7 kg. Kupki unormowaliśmy, bo wcześniej miała dość miękkie a teraz daje jej przegotowaną wodę i tylko jeden rodzaj suchego - RC Growth. Wcześniej mieszałam jej z RC British Kitten i od tego czasu kojarzę, że być może wtedy kupale zrobiły się mniej zwarte
Oczka jedynie łazwią bardziej lub mniej na brązowo. Daje jej Lizynę, ale mimo tego łezki czasami się pojawiają, zwłaszcza po jedzeniu lub po przespanej nocce.
W ten piątek jak już pisałam mamy sterylkę. Pewnie bedę panikować jak stara baba
ale trzeba to przejść po prostu.
Pozdrawiam was serdecznie. Prawie codziennie jestem na forum i czytam co u kogo słychać ale ostatnio korzystam z nadgodzin w pracy i pracuję nawet w niedzielę i padam już na twarz <lol>
Mamy już 6 miesięcy i 2 tygodnie. Tamisia przytyła przez ostatnio tydzień i waży już 2,7 kg. Kupki unormowaliśmy, bo wcześniej miała dość miękkie a teraz daje jej przegotowaną wodę i tylko jeden rodzaj suchego - RC Growth. Wcześniej mieszałam jej z RC British Kitten i od tego czasu kojarzę, że być może wtedy kupale zrobiły się mniej zwarte
Oczka jedynie łazwią bardziej lub mniej na brązowo. Daje jej Lizynę, ale mimo tego łezki czasami się pojawiają, zwłaszcza po jedzeniu lub po przespanej nocce.
W ten piątek jak już pisałam mamy sterylkę. Pewnie bedę panikować jak stara baba
Pozdrawiam was serdecznie. Prawie codziennie jestem na forum i czytam co u kogo słychać ale ostatnio korzystam z nadgodzin w pracy i pracuję nawet w niedzielę i padam już na twarz <lol>
- Jennefer
Ah i zdjęcia z dzisiaj <mrgreen>

- Aga G.
ślicznotka <zakochana> i jaki ma piękny podszerstek 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pudełko wzdłuż i wszerz sprawdzone
My wydajemy kupę kasy na legowiska i drapaki a tak naprawdę wystarczy karton....
Zrozum tu kota
Zrozum tu kota
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie wygibasy <mrgreen> Ślicznie dziewczynka rośnie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczna jest <zakochana>