Burbon i Bercik
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lilak Burbon :)
<zakochana>
<cenzura>
Sorry, jest przed 20h00, nie moge wiecej napisac <lol>
<cenzura>
Sorry, jest przed 20h00, nie moge wiecej napisac <lol>
- Karola
a my mieliśmy interesujące przeżycia weekendowe....
Burbek zabrał się za obgryzanie zdrewniałych części roslinki naparapetnej - do tej pory wszystko było ok, tym razem kawałek drewienka wbił mu się w dziąsło od wewnątrz, dośc głeboko, więc Pańcia i penseta nie pomogły.
więc marudzacy kot do transportera, transporter do samochodu i ziiuuuut do weterynarza. Weterynarz nazwał kota głupiutką pierdołą <rotfl>, i wyciągnął drewienko. ale przy okazji okazało się, że zabki to trzeba będzie jednak myć codziennie, bo mamy tendencje do kamienia..
więc wczoraj pierwsza bitwa o mycie zębów była, udało się na cztery ręce, muszę poczytać o patentach na wijące sie przy myciu kocie ;)
a roślinka poszła furt, został nam się tylko bananowiec
Burbek zabrał się za obgryzanie zdrewniałych części roslinki naparapetnej - do tej pory wszystko było ok, tym razem kawałek drewienka wbił mu się w dziąsło od wewnątrz, dośc głeboko, więc Pańcia i penseta nie pomogły.
więc marudzacy kot do transportera, transporter do samochodu i ziiuuuut do weterynarza. Weterynarz nazwał kota głupiutką pierdołą <rotfl>, i wyciągnął drewienko. ale przy okazji okazało się, że zabki to trzeba będzie jednak myć codziennie, bo mamy tendencje do kamienia..
więc wczoraj pierwsza bitwa o mycie zębów była, udało się na cztery ręce, muszę poczytać o patentach na wijące sie przy myciu kocie ;)
a roślinka poszła furt, został nam się tylko bananowiec
- Aga G.
A to liliowa pierdółka <mrgreen> Dobrze że wszystko się szczęśliwie skończyło 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
A to ci szkodnik mały, roślinki podgryza <mrgreen>
Powodzenia przy pucowaniu burbonikowych kiełków <ok>
Powodzenia przy pucowaniu burbonikowych kiełków <ok>
- SZYLKRECIA
oj dobrze się skończyło obżarstwo Burbonka
Kurcze, też nie wiem, jakbym myła zęby kocikowi.... <hm>
Jak opracujesz patent, podziel się <ok>
Kurcze, też nie wiem, jakbym myła zęby kocikowi.... <hm>
Jak opracujesz patent, podziel się <ok>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Burbek Ty łobuzie.
i jak opatentujesz mycie na 2 ręce daj znać <mrgreen> bo u nas tylko ja jestem gotowa koteczka męczyć.
i jak opatentujesz mycie na 2 ręce daj znać <mrgreen> bo u nas tylko ja jestem gotowa koteczka męczyć.
- EwaL
Jak opatentujesz mycie ząbków to ja też chętnie skorzystam. Mój jak już widzi tubkę z pastą to wieje gdzie pieprz rośnie. Nie mam serca go dręczyć. Próby były i na próbach się skończyło.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
To i ja chętnie posłucham jak to się robi z myciem kociej paszczy 
Jakoś do tej pory nie próbowałam nawet... <hm>
Jakoś do tej pory nie próbowałam nawet... <hm>
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziewczyny to lepiej myjcie, bo jak kot będzie miał tendencję do odkładania się kamienia i dużo się go nazbiera (tak jak mój Bentley, któremu codziennie muszę myć) to będzie trzeba go usuwać u weta. U nas by bez narkozy pewnie nie byłoby rady 
- Karola
Lenko a Ty myjesz sama czy na 4 ręce z mężem? bo my lecimy na 4, a i tak wychodzę z tego podrapana... Kot na pleckach na kolanach TŻ, jedną ręka trzymany, drugą ma rozwieraną paszczę, trzecią (czyli moją:)) dolna szczęka i lecim w ruch szczotką ;)Miss_Monroe pisze:Dziewczyny to lepiej myjcie, bo jak kot będzie miał tendencję do odkładania się kamienia i dużo się go nazbiera (tak jak mój Bentley, któremu codziennie muszę myć) to będzie trzeba go usuwać u weta. U nas by bez narkozy pewnie nie byłoby rady