Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Luna
Wietrzy się na balkonie Małgosia albo zamyka na moc koteczkę <diabeł> pewnie żeby w nocuy po niej nie skakała <lol>Miss_Monroe pisze:Czy ktoś wietrzył się ostatnio na balkonie <lol> ? Czy Lunka nie jest przypadkiem... ruda? Kompletnie nie pamiętam jak wygląda
Luniak to taki szaro -bury koteczek <mrgreen>
Gosia mnie zaraz
-
kotku
Hehe. Co za przygoda, Luna to normalnie żyje na krawędzi!
A może teraz miała inną przygodę? Np. kosmici porwali ją na wypad na Marsa i jeszcze nie oddali z powrotem... chyba tylko to może tłumaczyć tak długi brak zdjęć. To już nawet ja się poprawiłam!
A może teraz miała inną przygodę? Np. kosmici porwali ją na wypad na Marsa i jeszcze nie oddali z powrotem... chyba tylko to może tłumaczyć tak długi brak zdjęć. To już nawet ja się poprawiłam!
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Pewnikiem tak właśnie jest że fotek brak <lol> <diabeł>kotku pisze:Hehe. Co za przygoda, Luna to normalnie żyje na krawędzi!![]()
- Agnieszka7714
No proszę jakie przygody Luniaczek kochany musiał odbyć aby się Gosia nasza odezwała. Ale współczuję, bo jak czytałam to oczami wyobraźni widziałam bączka z noskiem przyklejonym do szyby
. No i jakieś fotki na ukojone serca to by się przydały
.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A już miałam nadzieję.............. <zły>
Mago zlituj się, pokaż zrelaksowanego Luniaka :-)
Mago zlituj się, pokaż zrelaksowanego Luniaka :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Jednak Lunka zdecydowanie jest ruda w prążki niebieskie i ciapki z domieszką dymnej czekolady <lol>