Kitka, Bazyl i Eliot
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka i Bazyl
Kitka ma nie tylko łapeczki śliczne, ale cała jest superaśna <zakochana>
Bazylek to tak poluje, jak Tami, byle się nie zmęczyć za nadto <lol>
Bazylek to tak poluje, jak Tami, byle się nie zmęczyć za nadto <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję <oops>Sonia pisze:Kitka ma nie tylko łapeczki śliczne, ale cała jest superaśna <zakochana>
<lol> Dokładnie tak! Jego polowanie najczęściej ogranicza się do majtania łapami i aż dziw, że robi to aż tak skutecznie!Sonia pisze:Bazylek to tak poluje, jak Tami, byle się nie zmęczyć za nadto <lol>
Ale żeby być sprawiedliwą, to muszę przyznać, że za laserkiem też potrafi ganiać bardzo długo
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ale piękne widoki z rana <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Oj smutno i pusto byłoby bez nich
Kofane pięknoty
<serce> <serce>
Kofane pięknoty
- iwus
Przemiłe kociaki
I jak tu nie mieć dobrego humoru <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Byliśmy wczoraj u weta na przeglądzie i szczepieniach.
Ależ nam było miło słuchać zachwytów nad Bazylkiem :-) Jaki on piękny, jakie ma gęste futerko, a jaki wyjątkowo duży!
<shock> Duży?! Jak to duży, przecież waży raptem 5,4kg.
No duży w sensie... wysoki <lol> Poważnie, podobno w porównaniu do innych brytków odwiedzających klinikę <mrgreen>
To on widać jeszcze szczypiorek taki, a mi tak już bardzo ciężko go nosić na rękach <mrgreen>
Swoją drogą rzeczywiście kiedy ostatnio widziałam jego ojca (w czerwcu chyba), to mi się już taki ogromny nie wydawał, wręcz miałam wrażenie, że Bazylek jest już podobnych gabarytów, tylko głowę ma mniejszą i szczuplejszy nieco....
O proszę, taki już poważny kocurro jestem (to chyba pierwszy portret):

<serce> Kitunia to taki aniołek u weterynarza <aniołek> Bazyl też nie przysparza specjalnie problemów, ale ona to naprawdę zachowuje się wzorowo, wszystko można z nią zrobić, nawet krew pobrać bez problemu i specjalnego krępowania jej (wystarczyły czułe ręce jej ukochanego Pana <mrgreen> ). Ona też zaskakuje swoją wagą, wszystko wskazywało na to, że będzie wyjątkowo malutką i drobną koteczką, tymczasem waga wczoraj wskazała 3,9kg <strach>
Mówię Wam jak ja <serce> te moje futerka. A jak TŻ je kocha! Nigdy bym go o to nie podejrzewała <mrgreen>
Ależ nam było miło słuchać zachwytów nad Bazylkiem :-) Jaki on piękny, jakie ma gęste futerko, a jaki wyjątkowo duży!
<shock> Duży?! Jak to duży, przecież waży raptem 5,4kg.
No duży w sensie... wysoki <lol> Poważnie, podobno w porównaniu do innych brytków odwiedzających klinikę <mrgreen>
To on widać jeszcze szczypiorek taki, a mi tak już bardzo ciężko go nosić na rękach <mrgreen>
Swoją drogą rzeczywiście kiedy ostatnio widziałam jego ojca (w czerwcu chyba), to mi się już taki ogromny nie wydawał, wręcz miałam wrażenie, że Bazylek jest już podobnych gabarytów, tylko głowę ma mniejszą i szczuplejszy nieco....
O proszę, taki już poważny kocurro jestem (to chyba pierwszy portret):
<serce> Kitunia to taki aniołek u weterynarza <aniołek> Bazyl też nie przysparza specjalnie problemów, ale ona to naprawdę zachowuje się wzorowo, wszystko można z nią zrobić, nawet krew pobrać bez problemu i specjalnego krępowania jej (wystarczyły czułe ręce jej ukochanego Pana <mrgreen> ). Ona też zaskakuje swoją wagą, wszystko wskazywało na to, że będzie wyjątkowo malutką i drobną koteczką, tymczasem waga wczoraj wskazała 3,9kg <strach>
Mówię Wam jak ja <serce> te moje futerka. A jak TŻ je kocha! Nigdy bym go o to nie podejrzewała <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jaka słodka morduchna <serce>
Najważniejsze ,że u weta i w ogóle wszystko w porządku

Najważniejsze ,że u weta i w ogóle wszystko w porządku
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No nie wszystko Danusiu
Mamy problem z dziąsełkami u Bajzelka, ale o tym w innym dziale.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bazylku, jaki z Ciebie przystojniacha <serce> <serce> <serce>
Doczytałam w wątku zdrowotnym o problemach Bazylka. Trzymam kciuki z całych sił aby było dobrze <ok> <ok> <ok>
Doczytałam w wątku zdrowotnym o problemach Bazylka. Trzymam kciuki z całych sił aby było dobrze <ok> <ok> <ok>
- iwus
Bazylek mówi: Patrzcie i podziwiajcie <mrgreen> Tulaski dla niego, żeby dobrze skończyła się sprawa z dziąsełkami <zakochana>