Tamyio
-
Slonick
Re: Tamyio
Pizamka swietna i chyba az tak nie przeszkadza, skoro jeszcze na niej jest:)
- Jennefer
Pizamka byla sciagana kilkukrotnie w ciagu tej nocy, wiec musialam jej sciagnac. Na szczescie jnie jest az tak zainteresowana ranką. Wczoraj wieczorem po sciagnieciu pizamki na jakas godzinke, Tami zaczela bawic sie i biegac jakby nigdy nic. Postanowilam wiec ubrac ja spowrotem, z czego byla baaardzo niezadowolona i pokazywala to całą sobą <diabeł>
- Jennefer
Dzis przed wyjsciem do pracy tamiyo dostala szalu, zaczela biegac, skakac i rozrabiac jakdyby nigdy nic. Juz myslalam, ze znowu zaloze jej pizamke. na szcezscie szybko sie zmeczyla i poszla grzecznie spac :-) Moja kochana dziewczynka <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Czyli chyba już nie boli? I ogólnie lepiej się Tamisia czuje, skoro gania? 
Tak trzymać! <ok>
Tak trzymać! <ok>
-
Slonick
Jak kazde dziecko ktoremu kaza lezec w lozku bo chore... po jakims czasie nie wytrzymuje i musi chwile sie wyzyc 
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Słoneczko
.Dobrze że już szaleję to znak że doszła już do siebie i nic ją nie boli
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Święte słowa. Przypomniało mi się dzieciństwo...Slonick pisze:Jak kazde dziecko ktoremu kaza lezec w lozku bo chore... po jakims czasie nie wytrzymuje i musi chwile sie wyzyc
Im wyższa temperatura, tym bardziej mnie nosiło ;)
- Jennefer
Hehe racja :-) dziękuje jeszcze raz, za Wasze "słowne wsparcie" w ten stresujący weekend. Kochani jesteście
Kurcze teraz co ja mam jej dawać jeść (suche)? <strach> Wiem, że nadal powinna jeść RC Growtha bo rośnie (ja mieszam go pół na pół z British Kitten) ale co polecacie, żeby po sterylizacji jej dawać. Nie musi być koniecznie Royal Canin, nawet wolałabym coś innego.
Kurcze teraz co ja mam jej dawać jeść (suche)? <strach> Wiem, że nadal powinna jeść RC Growtha bo rośnie (ja mieszam go pół na pół z British Kitten) ale co polecacie, żeby po sterylizacji jej dawać. Nie musi być koniecznie Royal Canin, nawet wolałabym coś innego.
- Karola
mnie weterynrz polecil RC kitten sterilised, właśnie dla takich małych wysterilzowanych kociaków. A że mój innego niz RC nie je, to się nie wypowiadam na temat innych karm ;)Jennefer pisze:Hehe racja :-) dziękuje jeszcze raz, za Wasze "słowne wsparcie" w ten stresujący weekend. Kochani jesteście![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Absolutnie nie kupuj RC kitten sterilised, bo ta karma jest uboga i co najwyżej pogorszy się kondycja kociaka. Nadal możesz dawać to co dotychczas jadł kociak. Ewentualnie spróbuj po odrobince wsypywać PoNa.