Kitka, Bazyl i Eliot
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka i Bazyl
Asiu, właśnie chciałam to samo napisać <mrgreen>
Agnieszko, mów natychmiast <diabeł>
Agnieszko, mów natychmiast <diabeł>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Och, jaka ja jestem nieskomplikowana i przewidywalna <lol>
Dziewczyny, ja Was naprawdę uwielbiam <serce>
No jasne, że to przyczajony srebrny tygrys, z którego pewnie smok wyrośnie
A niewiele brakowało, a byłby devon... Ale TŻ ani trochę nie dał się uwieść devonom...
Mnie może nawet kamień z serca, bo w tym sercu to jednak brytki są... i Kitunia <mrgreen>
Dziewczyny, ja Was naprawdę uwielbiam <serce>
No jasne, że to przyczajony srebrny tygrys, z którego pewnie smok wyrośnie
A niewiele brakowało, a byłby devon... Ale TŻ ani trochę nie dał się uwieść devonom...
Mnie może nawet kamień z serca, bo w tym sercu to jednak brytki są... i Kitunia <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Suuuper! <tańczy>
Ale będziesz miała śliczne trio

Ale będziesz miała śliczne trio
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, gratuluję i strasznie, strasznie się cieszę <ok> <ok> <ok>
- Joanna P.
Baaardzo pozytywnie zazdraszczam pięknego białego tygrysa :-) To kiedy ten wielki dzień ?
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Kto śledził wątek E u Estery, czytał już wpis Atometrii :"Eliocik jest wyjątkowy między innymi dlatego, że jest inny <mrgreen> Przez co łatwo go rozpoznać.
Uwielbiam go, dla mnie to mały łabądek, a nie brzydkie kaczątko (jak dla Estery
)"
Nie dość, że masz jak ja niebieskiego Bazyla to teraz i kota od Estery (jak moja córka), już prawie jak rodzina jesteśmy <lol>
Uwielbiam go, dla mnie to mały łabądek, a nie brzydkie kaczątko (jak dla Estery
Nie dość, że masz jak ja niebieskiego Bazyla to teraz i kota od Estery (jak moja córka), już prawie jak rodzina jesteśmy <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję, Moje Drogie
Ja też się strasznie cieszę, nie mogę się doczekać, chociaż wiadomo, trochę boję się "dokacania"...
Powiem Wam, że Eliocik, to pierwszy kotek z tego forum, który zachwycił TŻ. A mnie wydawał się taki "mój" praktycznie od momentu, kiedy go zauważyłam, więc decyzja była dość szybka... No musiałam go mieć.
Bo wiecie jak jest, decyzja i tak należy do mnie <mrgreen> ale z jego zdaniem się liczę... Pokazywałam mu wcześniej inne kotki, był nawet jeden taki, który bardzo mi do serca przypadł, pomimo że kudłaty <lol> No i wtedy byłam jeszcze przekonana, że dokocenie odpada póki co. Ale TŻ nie i nie. Tylko Bazyl do tej pory był piękny, a Kiunia jeszcze piękniejsza.
Myślałam wcześniej, i Becia wie o tym najlepiej, że nie będzie kolejnego kota, dopóki jest Diunka, pomimo, że moja potrzeba powiększenia rodziny rosła z każdym dniem obecności na tym forum <mrgreen>
Spotkałam jednak mądrych ludzi, którzy przekonali mnie, że takie myślenie jest błędne
No i będziemy mieli Eliocika. Przybędzie do nas w ostatnich dniach września
Trzymajcie kciuki, żeby szybko minęło
No i żeby dokocenie przebiegło wyjątkowo łagodnie <mrgreen> Póki co nie da się ukryć, że wręcz w to wierzę.
Powiem Wam, że Eliocik, to pierwszy kotek z tego forum, który zachwycił TŻ. A mnie wydawał się taki "mój" praktycznie od momentu, kiedy go zauważyłam, więc decyzja była dość szybka... No musiałam go mieć.
Bo wiecie jak jest, decyzja i tak należy do mnie <mrgreen> ale z jego zdaniem się liczę... Pokazywałam mu wcześniej inne kotki, był nawet jeden taki, który bardzo mi do serca przypadł, pomimo że kudłaty <lol> No i wtedy byłam jeszcze przekonana, że dokocenie odpada póki co. Ale TŻ nie i nie. Tylko Bazyl do tej pory był piękny, a Kiunia jeszcze piękniejsza.
Myślałam wcześniej, i Becia wie o tym najlepiej, że nie będzie kolejnego kota, dopóki jest Diunka, pomimo, że moja potrzeba powiększenia rodziny rosła z każdym dniem obecności na tym forum <mrgreen>
Spotkałam jednak mądrych ludzi, którzy przekonali mnie, że takie myślenie jest błędne
No i będziemy mieli Eliocika. Przybędzie do nas w ostatnich dniach września
Trzymajcie kciuki, żeby szybko minęło
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Ano <mrgreen> Bardzo się ciesze.Aga L. pisze: Nie dość, że masz jak ja niebieskiego Bazyla to teraz i kota od Estery (jak moja córka), już prawie jak rodzina jesteśmy <lol>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Też tak myślę <diabeł> Śledzę na facebooku tą hodowle <mrgreen>Julcik pisze:Od Estery kociątko?
- Joanna P.
Agnieszko, już teraz trzymam kciuki <ok> I bardzo się cieszę razem z Tobą