Kitka, Bazyl i Eliot
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka i Bazyl
Kciuki zaciśnięte, chociaż wiem, że będzie dobrze <ok> <ok> <ok>

-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
o, i jeszcze obie mamy na imię Agnieszka <mrgreen>atomeria pisze:Ano <mrgreen> Bardzo się ciesze.Aga L. pisze: Nie dość, że masz jak ja niebieskiego Bazyla to teraz i kota od Estery (jak moja córka), już prawie jak rodzina jesteśmy <lol>
Chociaż tu na forum to co druga Agnieszka, zauważyłaś?
A Estera jest przemiłą osobą, koty od niej są świetne, u nas Aragorn "dokocił" się w sekundę <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko ja też bardzoooo się cieszę razem z Wami kociaczek obłędny już teraz mocno kciuki zaciskam , tylko pamiętaj o dyfusorze z feromonami i będzie super <ok> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A co drugi niebieski kocurek to Bazyl <lol>Aga L. pisze:Chociaż tu na forum to co druga Agnieszka, zauważyłaś?
Ale nie wiem czy jest jeszcze jakaś trzecia Agnieszka, która miałaby niebieskiego Bazylka... Na pewno nie ma takiej, która miałaby niebieskiego Bazylka i sreberko od Estery <mrgreen>
Tak wiem, zdążyłam się już o tym przekonaćAga L. pisze: A Estera jest przemiłą osobą,
Że świetne to nie wątpięAga L. pisze:koty od niej są świetne, u nas Aragorn "dokocił" się w sekundę <lol>
Ale wiadomo, serce nie sługa <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Danusiu za przypomnienie, oczywiście zakupię dyfuzur!Danusia pisze:Agnieszko ja też bardzoooo się cieszę razem z Wami kociaczek obłędny już teraz mocno kciuki zaciskam , tylko pamiętaj o dyfusorze z feromonami i będzie super <ok> <serce>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
No nie wytrzymała, nie wytrzymała
a sama mnie prosiła, żeby na razie w tajemnicy trzymać <rotfl>
Ale muszę przyznać, że wyjątkowo szybko zgadłyście, kto będzie nowym członkiem rodziny <lol>
I tak- potwierdzam - to był ekspres <tańczy> szybka rozmowa o kotach na FB, oglądanie zdjęć, nowe zdjęcia na specjalne życzenie.... potok zdjęć mogłabym powiedzieć <roll> TŻ zakochany, Agnieszka to samo <serce> no i nie było wyjścia <lol> <lol> <lol>
Smok w tygrysiej skórze zwany Eliotem będzie mieszkał z Bazylem i Kitką
Nad miziamiem popracowaliśmy z TŻtem i Eliocikowi się pięknie rozkręcił motorek w doopce <rotfl>
Codziennie rano i wieczorem jest w łóżku na miziaki
do tego to straszny urwis rozrabiaka, który non stop może się bawić, zaczepia rodzeństwo i czasem straszy z szafy <diabeł>
teraz już dam Ci 80% gwarancji na miziastość <lol> <lol>
Próbowałam Cię przekonać do Cyceruszka bo u niego to 120 % jest już <mrgreen> ale serce nie sługa... wiem :-)
Ale muszę przyznać, że wyjątkowo szybko zgadłyście, kto będzie nowym członkiem rodziny <lol>
I tak- potwierdzam - to był ekspres <tańczy> szybka rozmowa o kotach na FB, oglądanie zdjęć, nowe zdjęcia na specjalne życzenie.... potok zdjęć mogłabym powiedzieć <roll> TŻ zakochany, Agnieszka to samo <serce> no i nie było wyjścia <lol> <lol> <lol>
Smok w tygrysiej skórze zwany Eliotem będzie mieszkał z Bazylem i Kitką
Nad miziamiem popracowaliśmy z TŻtem i Eliocikowi się pięknie rozkręcił motorek w doopce <rotfl>
Codziennie rano i wieczorem jest w łóżku na miziaki
teraz już dam Ci 80% gwarancji na miziastość <lol> <lol>
Próbowałam Cię przekonać do Cyceruszka bo u niego to 120 % jest już <mrgreen> ale serce nie sługa... wiem :-)
- EsteraR
- Hodowca
- Kontakt:
Aga jak mi nie przestaniesz tak słodzić to w piórka obrosnę i odfrunę <aniol> <lol>Aga L. pisze:atomeria pisze:Aga L. pisze:
A Estera jest przemiłą osobą, koty od niej są świetne, u nas Aragorn "dokocił" się w sekundę <lol>
najpewniej po kolejnego kota do Rosji <rotfl>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
A co, kłamać mam, że jesteś okropna? <shock> <lol>
- iwus
Atomeria - tylko pogratulować <ok> Eliocik jest cudowny <zakochana>
- EsteraR
- Hodowca
- Kontakt:
no dobra... mów prawdę... ale aż się zarumieniona robię jak ją czytam <oops>Aga L. pisze:A co, kłamać mam, że jesteś okropna? <shock> <lol>
Ja już sobie zarezerwowałam jeden weekend na przyszły rok na wakacjach na odwiedziny Eliota <mrgreen>