Poidła automatyczne, fontanny
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- cheshire
Re: Poidła automatyczne, fontanny
Jej, ale Kalutek uroczo sobie pije <zakochana>
-
Uu to poidełko Kalutki to jakaś wyższa szkoła jazdy <gwiżdże>
Ja póki co zaliczam do sukcesów, że moje diaboły piją z niebieskiego poidełka od Danusi <hurra>
Ja póki co zaliczam do sukcesów, że moje diaboły piją z niebieskiego poidełka od Danusi <hurra>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja wiedziałam, że tak będzie <diabeł> <lol> . Dzielne chłopaki, że np. nie atakowały i syczały na poidełko, jak kotka mojej przyjaciółki <lol>kotku pisze:Ja póki co zaliczam do sukcesów, że moje diaboły piją z niebieskiego poidełka od Danusi <hurra>
- Miss_Monroe
- Moderator
Kupiłam Lucky Kitty w styczniu, co tydzień dokładnie myję całą fontannę i pompkę. Umyłam ją w czwartek rano, a od soboty tak "buczy", że muszę na noc fontannę wyłączać bo nie można spać <kciukwdół> . Już cuda robiłam, ale wychodzi na to, że chyba muszę zamówić nową pompkę, Bentley boi sie podejść do tej fontanny, tak głośno pracuje. Napisałam do Zooplusa, może uwzględnią mi reklamacje...
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Lena sprawdź czy pompka nie "odkleja się" od dna. Kiedy któraś z zassawek puści to wówczas właśnie głośno wyrczy.
- Miss_Monroe
- Moderator
Nie "odkleja" się, już sprawdziliśmy. Zobaczę co Zooplus mi odpowie.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Oby Zooplus uznał reklamacjeMiss_Monroe pisze:Kupiłam Lucky Kitty w styczniu, co tydzień dokładnie myję całą fontannę i pompkę. Umyłam ją w czwartek rano, a od soboty tak "buczy", że muszę na noc fontannę wyłączać bo nie można spać <kciukwdół> . Już cuda robiłam, ale wychodzi na to, że chyba muszę zamówić nową pompkę, Bentley boi sie podejść do tej fontanny, tak głośno pracuje. Napisałam do Zooplusa, może uwzględnią mi reklamacje...
Ja już zakupiłam kilka pompek <strach> przez 2i pół roku niestety
- Miss_Monroe
- Moderator
Danusiu nie ma co kupować, tylko trzeba reklamować . W niedzielę napisałam do Zooplusa i opisałam problem z pompką, wczoraj na ich prośbę dosłałam im zdjęcie rozebranej pompki. Dziś dostałam wiadomość, że nowa pompka została do mnie wysłała, oczywiście w ramach reklamacji i nic za nią nie płacę <ok>
- Miss_Monroe
- Moderator
Pompka dotarła, w końcu fontanna działa tak, jak powinna