Tummy & Pillow

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
annart

Re: Tummy & Pillow

Post autor: annart »

oto one. i nasz koci szpital:) <zakochana> <zakochana>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tummy siedzi w jednym miejscu. oszołomiała. czasem rozprostowuje nogi ale zaraz po tym znów leży. Pillow spaceruje jak na szczudłach, potrząsa ciągle sobą żeby zrzucić kaftan. teraz siedzi nad miskami z wodą i czaruje je, czaruje z nadzieję ze zmienią się w jakieś mięsko. ale gerberek dopiero za 4h. :(
teraz Tummik dostała amoku po próbie spaceru w tym "czymś" jeszcze z wenflonem w łapce.oj oj oj...
tak bardzo mi ich szkoda.
kotku

Post autor: kotku »

Ojoj biduleńki maleńkie :hug: :kotek: :kotek: <zakochana>
Tak rozkosznie wyglądają w tych kolorowych kubraczkach. Taki stan po zabiegu to normalne. Mój mały po znieczuleniu przez parę godzin był jak truposzek.
Trzymam kciuki żeby wszystko szybko się zagoiło i żeby kocinki wróciły do pełni sił. Bidusie.
Awatar użytkownika
Creme
Hodowca
Hodowla: Isena*PL
Kontakt:

Post autor: Creme »

Pillow wygląda na bardziej wybudzoną, ma bystrzejszy wzrok, a Tummy może była brana na zabieg jako druga, albo znieczulenie ma na nią większe działanie.
Jutro powinno być już lepiej :kotek:
Chociaż u ludzi drugi dzień po zabiegu daje się najbardziej we znaki, jednak koty radzą sobie z tym lepiej.
Awatar użytkownika
Ekaterina

Post autor: Ekaterina »

Brakuje mi tu Twojego zdjęcia w stroju pielęgniarki <mrgreen> .Jutro będzie ciut lepiej :)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

koci szpital cudny, a pacjentki <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
annart

Wiem, druga doba po zabiegu najgorsza. jestem jakby to powiedzieć "z branży" i słysze to zdanie codziennie kilka razy:) a dziś u weterynarza asystowałam przy znieczulaniu dużego pięknego pieska :pies: , bo pielęgniarki nie było. poczułam się prawie jak u siebie w pacy, tylko pacjent bardziej włochaty i mniej poperfumowany.
a fartuszek akurat mam brudny po tygodniu pracy, wiec zdjęć "pielęgniarki w kocim szpitaliku" nie będzie :P hehe

Pillow czuje się zdecydowanie lepiej. ale racja, pierwsza szła pod nóż. już hasa swobodnie pomimo kaftanu i szuka gdzie by wskoczyć, nie ma gdzie - wszystko przebudowane, poblokowane, powynoszone. a w nocy będą spać w transporterkach u nas na łóżku.
były już siku w kuwetce w ubrankach i apetyt maja.
wcinają gerberka z woda:) mniam mniam
Tummiczek go uwielbia wiec ma dzień dziecka.
Tylko chodzić nie może, strasznie znosi ubranko. :(((( siedzi smutna i osowiała. moja kochana kruszynka... ;-(
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

może nie będzie konieczności spania w zamknięciu, sami zobaczycie jak będzie wieczorem :)
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Ale masz szpital, biedactwa :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Kciuki, żeby panienki szybko doszły do siebie <ok>
Awatar użytkownika
annart

madziulam2 pisze:może nie będzie konieczności spania w zamknięciu, sami zobaczycie jak będzie wieczorem :)
<idea> no wiec wymyśliliśmy,że śpimy dziś z kotami na podłodze w salonie. sofa zabarykadowana. wejście do kuchni też. i łazienka też.
wyciągniemy prześcieradło na dywan i poduchy i kołderkę i to będzie najlepsze rozwiązanie :) cała rodzinka razem, a one będą czuły się bezpiecznie na swoim terytorium.
Zablokowany