Bella & Carlos
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: Bella & Carlos
Agnieszko, i ja melduję się z kciukami, wierzę, że będzie dobrze 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok> za koteńkę <ok> <ok> <ok>
- mimbla
- Kontakt:
Agu, mam nadzieję, że po badaniach w październiku już wszystko będzie jasne. Suplementy na pewno nie zaszkodzą. <ok>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Arthroflex na pewno nie zaszkodzi, może pomóc.Ja mam psa z dysplazją i takie środki są jak dla nas zbawienne. Trzymam dalej kciuki za naszą kochaną Bellunie <ok> <ok>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Joasiu, Anitko, Zuza, MoniQ, Mago, Asiu, Martuś, Barlog - dzięki wielkie za kciuki. Tyyyle kciuków, musi być dobrze :-)
Dziś w południe sukcesem zakończyło się łapanie siuśków. Wieczorem powinny być wyniki.
Mam już wszystkie leki, przed chwilą dotarł Enisyl-F (ponoć koci przysmak, ale Belli nie smakuje, co zrobić...). Kupiłam też Wita-vet Energia - będę podawać po tableteczce obu kotom.
I mam próbkę PON, ale tylko jeden smak - Active Cat Farm Mix (kurczak, łosoś, ryż), może akurat zasmakuje :-)
Wysłałam też wczoraj do ModernPet prośbę o próbki PON, ale napisali, żeby się odezwać za 2 tyg., bo czekają na dostawę........znów???
Dziś w południe sukcesem zakończyło się łapanie siuśków. Wieczorem powinny być wyniki.
Mam już wszystkie leki, przed chwilą dotarł Enisyl-F (ponoć koci przysmak, ale Belli nie smakuje, co zrobić...). Kupiłam też Wita-vet Energia - będę podawać po tableteczce obu kotom.
I mam próbkę PON, ale tylko jeden smak - Active Cat Farm Mix (kurczak, łosoś, ryż), może akurat zasmakuje :-)
Wysłałam też wczoraj do ModernPet prośbę o próbki PON, ale napisali, żeby się odezwać za 2 tyg., bo czekają na dostawę........znów???
- Agnes
u nas też Enisyl-F nie za bardzo jest lubiany
Lumi po zaapliowaniu pluje do okoła <oops>
ale co zrobić, jak trzeba to trzeba :-)
ciesze się, że z moczem dziś się udalo,
czekam razem z Wami na wyniki, na DOBRE wyniki
kciuków nie odpuszczam! aż paluszki bolą <święty>
ale co zrobić, jak trzeba to trzeba :-)
ciesze się, że z moczem dziś się udalo,
czekam razem z Wami na wyniki, na DOBRE wyniki
kciuków nie odpuszczam! aż paluszki bolą <święty>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
To jedyny PoN, który smakuje moim futrom :-) i chrupki dość przyzwoitej wielkości są.AgnieszkaP pisze:(...)
(...)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Musi być dobrze
nadal bardzo mocno trzymam kciuki za koteczkę <ok> <serce>
My Lysine tez dajemy obu łobuziakom , Kalutek te same witaminki wcina :-) wszystko pomalutku wróci do normy bo to z reguły trochę czasu potrzeba zwłaszcza przy podawaniu suplementów.
<serce>
<serce>
My Lysine tez dajemy obu łobuziakom , Kalutek te same witaminki wcina :-) wszystko pomalutku wróci do normy bo to z reguły trochę czasu potrzeba zwłaszcza przy podawaniu suplementów.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Przed chwilą dałam na próbę. Smakuje :-) Carlosowi nawet baaardzo, wyjadł z miski tylko PON, a potem przyszedł do mnie do pokoju i prosił o jeszcze <lol>Mago pisze:To jedyny PoN, który smakuje moim futrom :-) i chrupki dość przyzwoitej wielkości są.AgnieszkaP pisze:(...)
(...)
Wiem, wiem Danusiu, że potrzeba czasu :-) Jestem dobrej myśli.
Aguś
- Miss_Monroe
- Moderator
Producent PoNa na czas wakacji wstrzymał produkcję karmy i niedawno ją wznowił.AgnieszkaP pisze: Wysłałam też wczoraj do ModernPet prośbę o próbki PON, ale napisali, żeby się odezwać za 2 tyg., bo czekają na dostawę........znów???