madziulam2 pisze:dziewczyny szukam takich zwyczajnych kulek dla kotków, ale w Krakowie jakby sie zapadły pod ziemię
wiecie gdzie mogę je dostać???
o takie:
Magda właśnie takie kulki pojawiły się jako nowość w Zooplusie i dodatkowo w środku mają grzechotkę: >>Piłki z grzechotką<< .
Mój Bentley uwielbia takie szeleszczące zabawki, także zamówię je przy następnych zakupach :-)
Ja niedlugo lece do Polski i zamowie tam przez Allegro 2 nanorobaki. Ciekawe jak zareaguje.
Ostatnio popsula bardzo fajna wedke z zooplusa Bird, za ktora wrecz szalala, a ze zamowienie bede robila dopiero za miesiac - to kota musi poczekac :-)
Jej druga ulubiona zabawka to zwykle piorko http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... kota/30572
Wszedzie z nim chodzi i miauczy, zeby sie z nia bawic. Lubi jak chowam piorka pod koldra i wysuwam je znienacka w roznych miejscach <mrgreen> wtedy jest polowanie na calego.
A tunel to podstawa, gdy Tami dostaje szaleju i biega po calym mieszkaniu. Tunel musi byc obowiazkowo kilka razy zaliczony
Wczoraj doszła paczka z zooplusa z czymś takim http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... ota/103998
Sweety zwariował na jej punkcie <lol> Tyle gimnastyki kot dawno nie miał, a pańcia nie musi już biegać z wędką, tylko siedzi w fotelu <mrgreen> a kot szczęśliwy
MoniQ pisze:Potrzebuję pomocy, bo pomysły mi się skończyły. Nasz kot domaga się wspólnej zabawy. Stoi i miauczy rozpaczliwie, woła, żeby do niej iść. Więc biegnę oczywiście. I okazuje się, że zabawa tak, bardzo chętnie, ale "wymyśl coś innego, bo wszystko mi się już znudziło"...
Wędki, piłki, myszki....Za wszystkim sama ganiam Jedyne co, to tunel, ciągle i niezmiennie wzbudza entuzjazm.
Czym zabawić znudzonego kota? Wszelkie pomysły, domowe i sklepowe mile widziane
EsteraR pisze:MoniQ - musisz się dokocić <lol> <lol> <lol>
Napiszę tutaj, bo tu wszystko się zaczęło. Od tego pytania i od tej odpowiedzi
Pomogło. Znudzona księżniczka Khaleesi zaczęła się bawić. Sama obecność drugiego kota ją zachęca do zabawy, jeszcze nie do końca umie się bawić z innym kotem, ale widzę, że bardzo chce
Dzięki Estera za radę No i za kota
MoniQ pisze:(...)
(...)
Przypominam, że to watek dotyczący zabawek dla kotów. Drugi kotek zabawką nie jest.
O blaskach i cieniach dokocenia można poczytać i podyskutować tutaj >>> KLIK <<<
MoniQ pisze:(...)
(...)
Przypominam, że to watek dotyczący zabawek dla kotów. Drugi kotek zabawką nie jest.
O blaskach i cieniach dokocenia można poczytać i podyskutować tutaj >>> KLIK <<<
Ok, proszę o ew. przeniesienie posta. Lub skasowanie.