Kitka, Bazyl i Eliot
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
SUPER u mnie też koty uwielbiają psie posłanie <lol>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Nie ma to, jak się błyskawicznie zorientować, jakie przywileje ma najmłodzsze dziecko w rodzinie <lol>
-
kotku
No jak sielsko :-)
To chyba już dokocenie możemy uznać za zakończone, co?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Aga, a wiesz ile czasu musiało minąć, zanim Diunka zaakceptowała towarzystwo Bajzelka na swoim legowisku? Który ją kocha i od początku próbował się przytulać, ale ona zawsze schodziła z legowiska natychmiast, kiedy on się na nim pojawiał?Aga L. pisze:Nie ma to, jak się błyskawicznie zorientować, jakie przywileje ma najmłodzsze dziecko w rodzinie <lol>
Wiele miesięcy!
To Maleństwo zawojowało sobie wszystkich w okamgnieniu <mrgreen>
Może... ale kto to wie co jeszcze może nas zaskoczyć... Doświadczenia wszak nie mamy :-)kotku pisze:No jak sielsko :-)![]()
To chyba już dokocenie możemy uznać za zakończone, co?
Danusiu, Ty koty masz dłużej, więc może wiesz, co tak je pociąga w tym specyficznym zapaszku psiego posłania?Danusia pisze:SUPER u mnie też koty uwielbiają psie posłanie <lol>
Do tego kiedy próbuję je zmienić na czyste, to mi się Bajzelek na nim rozkłada i nie pozwala <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
To wygląda na dobrą komitywę, Eliot ma coś magicznego w sobie, że wszyscy go od razu kochają
<zakochana>
Cudny masz zwierzyniec
I nawet jeżyk się załapał 
Cudny masz zwierzyniec
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Nie mam pojęcia <oops> ku mojemu przerażeniu bo przecież chory Koloruś nie może być szczepiony, pod parasolem jest chowany ,a tu takie psie posłanie <strach> ,wiec co tydzień zmieniam pościel suni bo ona ma takie owalne legowisko i dwie podusie ,a Kolorka pilnuje :-)atomeria pisze:Danusiu, Ty koty masz dłużej, więc może wiesz, co tak je pociąga w tym specyficznym zapaszku psiego posłania?Danusia pisze:SUPER u mnie też koty uwielbiają psie posłanie <lol>
Do tego kiedy próbuję je zmienić na czyste, to mi się Bajzelek na nim rozkłada i nie pozwala <lol>
ale Kala tez się do niego pakuje <lol>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
ja to zawsze moim kotom powtarzam, że to takie dziwne to po prostu taki inny dziwny kotek <lol> ale żeby aż tak się spoufalać już po tygodniu?? <rotfl>atomeria pisze:Pięknie dziękuję :-) Za niezasłużony komplement (nie żebym była jakaś przesadnie skromnaFunnycat pisze:Agnieszko, serdecznie gratuluję szczęśliwego dokocenia :-)
Życzę kociambrom szybkieji bezstresowej integracji <ok>
Wspaniałe zdjęcia)
To nie jest wspaniałe, wręcz fatalne, ale musiałam się orientować, żeby to uchwycić i na poprawki nie było czasu, a bardzo chciałam Wam pokazać <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Wielkie, czarne i śmierdząceEsteraR pisze: ja to zawsze moim kotom powtarzam, że to takie dziwne to po prostu taki inny dziwny kotek <lol> ale żeby aż tak się spoufalać już po tygodniu?? <rotfl>
-
Rmonia
Bardzo mnie cieszy, że Eliocik tak się szybko zadomowił - Kitka, Bazylek no i teraz Diuncia.
Nie ma co skradł serca wszystkich. <zakochana>
Zdjęcie Eliocika z Diunką -bezcenne! <ok>
Nie ma co skradł serca wszystkich. <zakochana>
Zdjęcie Eliocika z Diunką -bezcenne! <ok>
- Aga12
Cudne zdjęcia małego,słodkiego koteczka z wielkim psem.
Gratuluję dokocenia.
Gratuluję dokocenia.