Bella & Carlos
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Bella & Carlos
Asiu, są w dziale Wakacje. Fotki Belli i Carlosa bedą w przyszłym tygodniu, bo jesteśmy z Pawlem do soboty w Stambule. Na szczęście Wi-fi smiga,więc mogę Was podczytywac :-) Zaraz po powrocie, w poniedziałek, zrobimy Belli rozszerzone badanie krwi i powtórzymy mocz. A przy okazji przebadamy Carlosa. Pozdrawiam serdecznie :-)
-
kotku
W Stambule <serce> Super! Bawcie się jak najlepiej i wracajcie cało i zdrowo do nas!
- Agnes
Stambul <zakochana> <zakochana> <zakochana>
mam nadzieje, że zdjęcia będą <mrgreen>
i o Bliźniakach nie zapominaj

mam nadzieje, że zdjęcia będą <mrgreen>
i o Bliźniakach nie zapominaj
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Takim to dobrze - ledwie wrócili, znowu pojechali <mrgreen>
Agnieszko, ale bez zdjęć się nie obejdzie
Bawcie się dobrze :-)
Agnieszko, ale bez zdjęć się nie obejdzie
Bawcie się dobrze :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
A ja gapa, czekałam na fotki kociaków :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Fotki będą, tym bardziej że jesteśmy w mieście kotów. Na każdym kroku spotykamy koty, na szczescie w większości wyglądają naprawdę dobrze <serce> A Stambuł, co tu dużo mówić, wspaniały :-)
- Agnes
Aga wróciliście? jak się Bella miewa? pisałaś o badaniach, to miniony czy następny poniedziałek?
przepraszam, jeśli coś mi umknęło) :-)
głąski dla kociastych

przepraszam, jeśli coś mi umknęło) :-)
głąski dla kociastych
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Wakacyjne zaleglosci nadrobione. Koty piękne,a ja dużo zdrowka zycze dla Pieknej <serce>
Jak minely wakacje? wrzucaj foty czym prędzej <mrgreen> ja wlasnie dumam jak i gdzie ostatni tydzień października spedze...
Jak minely wakacje? wrzucaj foty czym prędzej <mrgreen> ja wlasnie dumam jak i gdzie ostatni tydzień października spedze...
- margita
- Agilisowy Rezydent
i ja na foty czekam ... <mrgreen> z wyjazdu również ... :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
AgusiaAgnes pisze:Aga wróciliście? jak się Bella miewa? pisałaś o badaniach, to miniony czy następny poniedziałek?[...]
No a w poniedziałek zabraliśmy z Pawłem Bellę i Carlosa na badanie krwi. Bellci zrobiliśmy badanie rozszerzone (ależ głośno płakała podczas pobierania krwi
W każdym razie cukrzyca wykluczona
Bella ma też obniżony poziom płytek krwi (w połowie września było 224, teraz 183, a norma jest od 300 do 800). Bilirubinę ma też poniżej normy, bo 0,20 mg/dl przy normie od 0,5 do 1,2.
Carlos ma z kolei nieco zawyżony poziom kreatyniny 2.05 mg/dl przy normie od 1 do 1.8. Wetka, która wydawała mi wyniki, zapytała, czy jest umięśniony, bo ponoć wówczas często ten parametr rośnie.
tymabri pisze:Jak minely wakacje? wrzucaj foty czym prędzej <mrgreen> ja wlasnie dumam jak i gdzie ostatni tydzień października spedze...
Foty będą, mam całą masę. Kilka z Gran Canarii może jeszcze dziś uda mi się wrzucić, a potem pomału pokażę Paryż i Stambuł.margita pisze:i ja na foty czekam ... <mrgreen> z wyjazdu również ... :-)
Magda, jak masz tydzień do zagospodarowania, polecam Ci Stambuł. Sprawdziłam na Accuweather prognozę, jest naprawdę obiecująca <mrgreen>