No wiadomo, że róż zdecydowanie podkreśla kobiecość <zakochana>Hann pisze:Wyjątkowo kobiece szeleczki :-)
Tamyio
-
kotku
Re: Tamyio
- Agnes
no to moja droga, teraz już się nie wywiniesz :-)Jennefer pisze:Wczoraj już kilka razy próbowała otworzyć sobie drzwi!
Pokazałaś, nauczyłaś, trzeba będzie kote wyprowadzać :->
na dłuższe spacery polecam obuwie, różowe papucie mogą się zniszczyć <mrgreen>
- Jennefer
Agnes ciii
Dzis wyszlam na spacerek w bucikach. Tami jak na razie niesmialo chodzi blisko ziemi, wrecz przyczajona. Ale widac, ze jej sie podoba. Najbardziej ptaki gdy lataja nisko i cos tam swiergoca.
p.s. dzis kolejna zmiana w zachowaniu koty - przyszla do mnie nad ranem i spala przy mnie!
Dzis wyszlam na spacerek w bucikach. Tami jak na razie niesmialo chodzi blisko ziemi, wrecz przyczajona. Ale widac, ze jej sie podoba. Najbardziej ptaki gdy lataja nisko i cos tam swiergoca.
p.s. dzis kolejna zmiana w zachowaniu koty - przyszla do mnie nad ranem i spala przy mnie!
- Agnes
noooo już pozamiatane <lol> z każdą nocą będzie Maćkowi coraz ciaśniej <mrgreen>
- Jennefer
Hehe serio? 
Kupiłam jej ostatnio karmę Taste of the Wild, tą z rybką i zajada aż się jej uszka trzęsą. Nadal mieszam ją z tym co mi zostało, czyli z RC dla małych brysiów i RC Growth, bo to "maleństwo" nadal przecież rośnie.
A tu kilka zdjęć z dzisiaj rano, gdy przyszła się do mnie pieścić:

Kupiłam jej ostatnio karmę Taste of the Wild, tą z rybką i zajada aż się jej uszka trzęsą. Nadal mieszam ją z tym co mi zostało, czyli z RC dla małych brysiów i RC Growth, bo to "maleństwo" nadal przecież rośnie.
A tu kilka zdjęć z dzisiaj rano, gdy przyszła się do mnie pieścić:

- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> Jak ja lubie te Twoja piratke !
Przeslodka jest <zakochana>
Przeslodka jest <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
I jak tu wyjść z łóżka, jak w nim takie słodkie maleństwo <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Jaka ona słodka jest <serce> , taki cukiereczek do schrupania
Też zastanawiam się nad Taste of the Wild ,bo psy jedzą ją już od dawna.
Księciunio ciągle na RC Growth mieszanym z PoN ale czas już chyba na zmianę .Jak mówisz że mała gwiazdeczka wcina to i ja też ją kupie.
Też zastanawiam się nad Taste of the Wild ,bo psy jedzą ją już od dawna.
Księciunio ciągle na RC Growth mieszanym z PoN ale czas już chyba na zmianę .Jak mówisz że mała gwiazdeczka wcina to i ja też ją kupie.
- Bodzia
Te odwiedziny łóżkowe są najlepszym momentem dnia z kotą,też nie mogę rano wyjść z łóżka.Kochane te nasze kitunie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
kotku
Jaki fajny mały pieszczoszek <zakochana>