Kitka, Bazyl i Eliot
- yamaha
- Genius Loci
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
<shock> Liliowe sreberka ?
Co to za cudo ?
Co to za cudo ?
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
a to takie moje małe marzenie... liliowe złotka i liliowe sreberka <gwiżdże> ale to wiesz - tak za 3 -4 lata może :-)yamaha pisze:<shock> Liliowe sreberka ?
Co to za cudo ?
- yamaha
- Genius Loci
Chyba tez sobie zaczne marzyc.... bo sam pomysl "liliowego sreberka" juz mi sie podoba....
Za pioruna natomiast nie moge sobie wyobrazic, jak takie cudo moze wygladac.....
Taki srebrny point z liliowymi znaczeniami ? <suchy>
Za pioruna natomiast nie moge sobie wyobrazic, jak takie cudo moze wygladac.....
Taki srebrny point z liliowymi znaczeniami ? <suchy>
- EsteraR
- Hodowca
- Kontakt:
Yamaha ja mam na myśli takie sreberko jak Dorian, Teosia, czy Czesio ale z liliową posypką na futerku zamiast czarnej, a nie srebrne pointy liliowe
hihi
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Łoo, to już byłyby prawdziwe biżuteryjne kotki, wyobraźnia podpowiada mi że bardzo się mieniąEsteraR pisze:Yamaha ja mam na myśli takie sreberko jak Dorian, Teosia, czy Czesio ale z liliową posypką na futerku zamiast czarnej, a nie srebrne pointy liliowehihi
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
To Ty chcesz kota białego, a nie srebrzystego <lol>Aga G. pisze:Dlatego ja chcę śnieżynkę czyściutkąMnie nie oszukasz <diabeł> (tzn. jeszcze nic nie rezerwuję boo na razie dokocenia nie planuję 8-) )
Eliot, Dorian czy Mordimer są tak naprawdę (i bazowo) czarni :-) Dlatego mają czarne poduszki, cieniowania, pręgi czy cętki.
Ja sobie wyobrażam, że podobnie jak Eliot, Dorian czy Modrimer, ale to co u nich jest czarne (i jak u czarnych kotów, np. poduszki), u tamtych będzie liliowe.yamaha pisze: Za pioruna natomiast nie moge sobie wyobrazic, jak takie cudo moze wygladac.....
- EsteraR
- Hodowca
- Kontakt:
atomeria pisze:Ja sobie wyobrażam, że podobnie jak Eliot, Dorian czy Modrimer, ale to co u nich jest czarne (i jak u czarnych kotów, np. poduszki), u tamtych będzie liliowe.yamaha pisze: Za pioruna natomiast nie moge sobie wyobrazic, jak takie cudo moze wygladac.....
- Aga G.
Esterko ja właśnie planuję dokocenie za 3-4 lata więc już zamawiam liliowe sreberko <serce> <zakochana> Jeju śnieżek z różowymi łaputkami <zakochana> Chyba już zacznę myśleć nad imieniem <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszka koty masz cudne , najnowszy miś będzie kocim gigantem z najpiękniejszymi oczkami <zakochana> , ale ja się Ciebie pytam gdzie są fotki psiuńka
<serce> <serce> <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce>