Tamisia dostała biegunki, jak już niektorzy z Was wiedzą Ale jesteśmy chyba na dobrej drodzę. Podejrzewam, że powodem były puszki Applawsa z Tunczykiem i wodorostami.
Bidusia jest na diecie - 1 maleńka saszetka Hillsa Intestinala dziennie przez 5 dni. Potem powoli wprowadzać mam suche. Spróbuję z Taste of The WIld.
A teraz to co lubicie najbardziej, czyli zdjęcia! Te są z komórki ale potem wrzucę kilka z aparatu jak mi się zrzucą
Z tym odchudzaniem to chyba jakiś żart. Przecież Tamisia jest szczuplutką kotką <shock>
Kciuki trzymam za unormowanie jelitek i dużo zdrówka życzę <ok> <ok> <ok>
Tamisiu, nie daj się odchudzić, bo nam znikniesz
Słodki pysiaczek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jennefer pisze:Tamisia dostała biegunki, jak już niektorzy z Was wiedzą Ale jesteśmy chyba na dobrej drodzę. Podejrzewam, że powodem były puszki Applawsa z Tunczykiem i wodorostami.
Bidusia jest na diecie - 1 maleńka saszetka Hillsa Intestinala dziennie przez 5 dni. Potem powoli wprowadzać mam suche. Spróbuję z Taste of The WIld[...]
Jennefer, w leczeniu kocich brzuszków bardzo potrzebna jest konsekwencja. Powinnaś karmić Tamyio karmą na problemy z biegunką. Pisałaś w innym wątku, że suche RC Gastro Intestinal jest w drodze. Tę karmę (lub np. Hillsa i/d) powinnaś dawać Tamyio przez minimum 2 miesiące - tylko wtedy będzie długotrwały efekt. W dziale zdrowie jest wiele postów na ten temat. Do tego możesz dawać saszetki Hillsa i/d czy RC Gastro Intestinal - i tylko to. Najpierw trzeba kota wyleczyć. Dlaczego Tamyio nie je teraz suchej karmy na zaburzenia przewodu pokarmowego?
No właśnie nie wiem czemu lekarz nie dał jej suchego? Czytałam gdzieś, że suche może podrażnić chore jelita, może to jest powód?
Dostaje tego Hillsa i/d w saszetkach. W poniedziałek przyjdzie suche Intestinal RC i wtedy bedę jej powolutku dawkować.
Dziś był pierwszy kupal od wczoraj rano. Poprawa jest o tyle, że część kupala była w miarę uformowana, ale reszta dalej na rzadko. No i kolor jasnobrązowy.
Dziękujemy za pozdrowienia :-) Doopka cały czas głodna chodzi, ale może jej to na dobre wyjdzie.
Dziś będzie kolejna porcja zdjęć piratki, tylko muszę rozmiar zmniejszyć :->